Name se lepijo luzerji
Ja, takoj je. Osvajajo me le luzerji. Torej sem razmišljala, da je z mano nekaj narobe, da privlačim takšne moške in bi rada kaj spremenila.
Recimo v zadnjih letih sta me osvajala dva moška, ki pri 33 in 35 še niti en dan nista bila zaposlena. Službe niti ne iščeta, starši jima plačujejo vse. En sicer ne pije nič, ne žura, je pa len, do dela mu ni, umiva se tudi bolj poredko, neodgovoren, nezanseljiv, dogovorov se ne drži. Drugi pa sicer skrbi za higieno, ampak pri svojih letih še vedno okrog popiva, žura, mama pa plačuje (edinček, mama samohranilka), neodgovoren, nezanesljiv, razvajen, ne zna nič postoriti ne doma, ne v okolici doma. Totalno ročno nespreten. Oba raje gledata kot, da bi ženski pomagala pri fizičnem delu. Kavalirstvo je zanju španska vas.
Tretji, ki me je osvajal je 40 letnik, sicer skrbi za higieno, preživlja se s priložnostnimi deli, se pa nobenih dogovorov ne drži. Se zmeniš z njim, da pride ob tej in tej uri, on preprosto ne pride, se ne javi…
Potem še dva pri 38 in 41ih letih. Sicer oba zaposlena, na svojem, ampak tudi oba neresna, neodgovorna. Se zmeniš nekaj z njima pa se ne držita dogovora. En ga na veliko žura, popiva. Skupna jima je tudi nezanseljiovst in pa nekako lastninjene ženske – kar nekak preveč domača. Izjave v stilu, da moram biti srečna, ker me je povabil ven in tako naprej.
Jaz osebno pa res ne maram neodgovornih, nezanesljivih ljudi. Če nekomu nekaj obljubiš, je to treba tudi izvesti. Če se dogvooriš za srečanje, ni izgovor, ker te ni bilo, da si pozabil, ker si se ga ulil. Da pri teh letih živiš na račun staršev tudi ni logično. Le kdo bi maral maminega sinčka?
Torej kaj je pri meni narobe, da privlačim take tipe, ki imajo lastnosti, ki me zelo motijo? In jaz teh lastnosti nimam?
Pri prvih dveh sem posumila, da se lotita vsake ženske, ki je prijazna do njiju, ker pri ženskah nimata nikakršnega uspeha. Oz. da se me lotita zato, ker sem bolj taka preprosta, nevzvišena, se trudim biti prijazna do vseh, nič fina…
Mogoče sem preveč ustrežljiva, naivna, prijazna do zgub?
Mogoče premalo odločna, nesamozavestna?
In kaka bi morala biti, da bi privlačila normalne moške, ki so mi všeč, jaz pa njim nisem?
Kaki nasveti kaj na sebi spremeniti, da bom privlačila normalne moške in ne zgub, maminih sinčkov, neresnežev?
Ne pravim, da pravih moških ni. So. Samo jaz privlačim samo zgube, pravih moških, ki so meni zanimivi pa ne privlačim. Torej moram nekaj na sebi spremenit.
Kakšne ženske za zanimive maminim sinčkom (torej kaka sem jaz), ter kake neresnežem, nezanesljivežem?
Takih tipov kot jih opisuješ je full, vsaka ženska je imela ali še ima kdaj stike s takimi. Važno je da se ne zapletaš globlje s takim, drži jih na distanci imej jih mogoče za znance. V najboljšem primeru pa takoj kenslaj.
To se rado zgodi da takrat ko nimamo samozavesti, smo v slabi koži nas takšni loleki zavohajo in nas hočejo izkoristiti. Tako da delaj na svoji moči, ko boš pridobila moč se te bodo takšni izogibali ker oni iščejo lahke žrtve.
Princess, bi znalo biti kaj na tem, kar praviš. Bi morala biti do takih tipov ostra in jih takoj odbiti, jih niti ne imet za znance. Če prav pomislim, da sem mogoče preveč prijazna, uslužna do njih, potem šele začnejo težit z osvajanjem… kaj vem. Zgleda, da bo treba vse ostro odbit že na začetku, ker ko se te prisesajo, se jih ne rešiš kar tako.
Če pa to rešim, mi še vedno ostane težava, kako pritegnit tiste ta boljše.
Spider, mojo starost se da izbrati iz tega koliko stari me pecajo :). Saj pecajo me tudi tisti 50+, ampak jih ne omenjam, ker tisto pa res nima smisla. Tisto je jasno zakaj pecajo.
Mogoče se boš morala sprijazniti s tem, da ti je v življenju namenjen nek “luzer” in potem iz njega narediti “neluzerja”. Naredi kaj v tej smeri. Če je ženska zanimiva, atraktivna, dvomim da res pritegne le “luzersko” skupino tipov, bi prej trdila, da jo vsi opazijo, kaj pa sama izbiraš pa je zgolj tvoj problem/odločitev.
Al pa je večina tipov takšnih in potem je povsem normalno, da vsaka naleti na določeno število takšnih in drugačnih “čudakov”. In ni potrebno, da jo daje kak sindrom “pomočnice”, ti tipi se tako ali tako večinoma lepijo le na videz, vse ostalo pa bolj ali manj ni pomembno.
Ah… tud, če napiše, da zgleda povprečno, še ne pomeni, da večina tipov ne bi “navalila”. Itak vsak gleda s svojimi očmi. Neka ženska je lahko ekstremna lepotica za večino, sebe pa vidi kot grdo. Njen opis, kako zgleda, je v tem primeru, nepomemben podatek.
Če si bila s temi moškimi v zvezi, zakaj se potem pritožuješ, saj ne gremo v posteljo z vsakomer, do katerega smo prijazni, če sem prav razumel? Če ti ne pokažeš interesa, se lahko drugi še tako trudi, pa ne bo iz te moke kruha – torej da bi imeli uspeh pri tebi, če jim ti tega ne dovoliš. V čem je problem, saj ti izbiraš in delaš selekcijo, kdo ti je všeč in kdo ne, s kom se družiš in s kom ne….
Kakšen je sicer tvoj odnos z očetom? SI ga imela, je bil tudi “luzer”? Če je je kaj od tega res, se itak zavedaš, da izbira moških v veliki meri pogojuje tvoj oče, ki ti je bil prvotna slika in vzgled, kakšen naj bo moški.
Zakaj se sploh še ukvarjaš z njimi, če se ne držijo dogovora? Enkrat zajebe, ga ne jemlješ več resno in se mora za naslednjič prekleto potrudit za srečanje. Sem mnenja, da človeka ne moreš spoznat na enem srečanju.
S prijaznostjo samo po sebi ni nič narobe, narobe je, če naivno prijazna. nekdo te zajebe, pa mu odpustiš in se še dalje obnašaš tako, kot če bi se dogovora držal. Pa naslednjič te spet zafrkne in ti spet najdeš neko opravičilo … zakaj že?
Sploh pa ne rabiš it na kavo z vsakim, ki ti nameni prijazno besedo. Se bojiš, da boš izpadla arogantna pra*ica, če boš zavrnila kavo? So te učili doma, da je treba ljudem ustreč?
ALexis, imaš prav.
Krivokljun, s temi omenjenimi tipi nisem bila nikoli na zmenkih. Gre za moške s katerimi imam skupne znance, s katerimi smo skupaj zaradi določenih aktivnosti. In vestno se izogibam biti sama v dvoje s takimi tipi. Ne hodim z njimi na pijačke. Težijo pa kar naprej za te pijačke.
Tome, in kako to spremeniti? Nisi prebral, da sprašujem kako se naj spremenim? In če si dobro prebral, bi vedel, da nisem tudi jaz brezposelna, da ne izkoriščam svojih staršev, da se držim dogovorov.
Matjazko, seveda nisem bila z nobenim takim v zvezi. Saj nisem nora, da bi moškemu igrala mamo. Vprašanje pa je, kako postati zanimiva za tiste ta ok moške. Sem napisala, ad je precej ok moških, ki so mi zaniimvi, samo jaz njim nisem. Torej jih ne morem izbrati, če jih ne zanimam. Torej kaj spremenit?
Marko, ne vem, če se lepijo na videz. Po mojem bolj na to, da bi radi nadomestno mamo? Ali pa mogoče imaš prav in se ne upajo osvajat ekstra lepotic?
ON_, saj jih odpikam, samo problem je v tem, da se name lepijo sami taki. Oni ta fajni pa ne. In potem odkljukam vse, ostane pa nič. Da ne bo pomote, moški pravi obstajajo, samo jaz jih ne znam pritegnit. Mogoče ima Spider prav, da sem pomočnica, ne vem. Skušam ugotovit kaka sem, da jih tako privlačim.
Sorry za grob odgovor, le omenjam alternative, kaj ti lahko preostane. Sicer ne vem, če je moja filozofija dovolj človeška in primerna za to situacijo, toda ljudje se moramo ponižno sprijazniti s tem, da NE moremo imeti vsega, kar si želimo. Da bi lahko dala bolj odkrit nasvet, kaj moraš pri sebi spremeniti, bi te morala osebno spoznati, predvsem značajsko, morda bi iz tega izluščila tisto “hibo” s katero privabljaš luzerje ali pa je to le tvoja projekcija?
[/quote]
Neko ‘hibo’ očitno imam. Samo ne vem kaj točno, ker jo pa želim odpravit.
Zato se sprašujem na kake ženske se lepijo mamini sinčki in drugi luzerji.
Oz. saj to ni tak problem, problem je v tem, da se LE ti lepijo name. Oni drugi pa ne. Saj mogoče se ti luzerji lepijo tudi na druge ženske, samo druge ženske imajo tudi normalne oboževalce.
Mogoče se moram lotiti opazovanja na katere ženske se še lepijo ti moški in kaj imam skupnega z njimi.
Torej ti nisi normalen, ker nisi poročen? Poročen namreč naj ne bi bil zdajle na MONu 🙂
Ne, niso vsi normalni v vezah. Eni so ločeni in so spet na trgu recimo.
Res pa je, da samskih pri 35, 40 letih ni ravno veliko, vsaj tistih ok ne. So, ampak jih je bolj malo. To se strinjam. Prihajajo pa ločenci spet na trg 🙂
“Normalni” moški so poročeni, ali je izbira? :D[/quote]Končno nekaj pametnega napisal danes :)))[/quote]
Katenjka, jaz sem še edini preostali pameten moški, menda zato, ker sem neporočen, 😀 zato se moraš lepo obnašati, če bi rada imela šanse pri meni… haha :))
Forum je zaprt za komentiranje.