nama gre sedaj bolje
S fantom sva se letos maja vpisala v Šolo partnerstva.
Saj ne, da bi nama bilo grozno skupaj, samo nisva bila zadovoljna z najinim odnosom. Jaz imam že od prej težave s seksom, oziroma s pomanjkanjem želje po seksu, oba prihajava iz družin, kjer se doma praktično o ničemer nismo pogovarjali, kljub temu pa starši od naju potihem pričakujejo, da bova srečna. Najini starši sicer ostajajo skupaj, a med njimi ni čutiti ljubezni in spoštovanja, prej nezadovoljstvo in nesprejemanje medsebojne različnosti.
Tudi midva sva si precej različna, oba pa bi bila rada srečna.
V Šolo partnerstva sva hodila tri mesece – 12 sredinih popoldnevov po tri ure. Z energetsoa terapevtko smo se pogovarjali o svojih vsakodnevnih manjših in večjih problemih, si nabirali znanje o partnerstvu, se energetsko usklajevali in krepili. Štiri mesece pozneje (vmes smo imeli še enomesečne poletne počitnice) se s fantom resnično bolje razumeva. Določila sva tudi datum poroke. Meni je najbolj dragocen rezultat novi občutek bližine – občutek, da sva si s fantom blizu, da se mu lahko zaupam, da se ob njem počutim varno in sprejeto. Da se lahko stisnem k njemu in si mislim, »oh, to je pa moj fant«. Zame je to res nekaj novega in neprecenljivega ter predvsem vrednega vloženih naporov.
Anita
Živijo, Emanuelle!
Midva sva obiskovala Šolo partnerstva, ki jo organizira Center za kvalitetno življenje v Ljubljani (na Tbilisijski 57b – v stavbi poleg Via Bone, pri Intersparu na Viču).
Sedaj v sredo, 24.11., ob 17.30, bodo imeli novo brezplačno predstavitev Šole partnerstva in energetskih treningov za pare. Če te zanima, sta lepo vabljena tudi vidva s partnerjem. Tudi midva se zanimava, da bi hodila še enkrat, da bi se še tiste težave s seksom še bolj izboljšale.
Za dodatne informacije lahko pokličeš na 041 755 068 oziroma na 01 256 00 26 (od ponedeljka do petka, od 7.00 do 11.00 ure). Lahko pa na moj e-mail pišeš tudi meni.
Lep dan še naprej,
Anita
Pozdravljen, Marko!
Se strinjam, Šoli partnerstva lahko rečemo tudi neke vrste partnersko svetovanje, ki, na žalost, za enkrat še ni brezplačno.
V vsakem primeru bi te, če se ti zdijo najini rezultati vredni nekaj truda in denarja, skupaj s partnerko povabila na BREZPLAČNO predstavitev Šole partnerstva in energetskih treningov za pare. Predstavitev bo v sredo, 24.11., ob 17.30 uri v Centru za kvalitetno življenje v Ljubljani (na Tbilisijski 57b – v stavbi poleg Via Bone, pri Intersparu na Viču).
Za dodatne informacije lahko pokličeš na 041 755 068 oziroma na 01 256 00 26 (od ponedeljka do petka, od 7.00 do 11.00 ure). Lahko pa na moj e-mail pišeš tudi meni.
Lep dan še naprej,
Anita
Hvala, za mene je še malo prehitro, bi me pa vseeno zanimlo, kje se kaj sučejo cene, da dobim nek filing, ker nimam pojma. Če ne moreš tu objavit, pa piši na mail. lp
Prav imataš katra, res sem organizatorka tega tečaja.
Res pa je tudi, da sva s midva s fantom ena izmed prvih parov, ki sva Šolo partnerstva zaključila in imava zares lepe rezultate.
V svoji izjavi sem se trudila čim bolj iskreno opisati svojo izkušnjo in jo deliti z drugimi, vendar ja, tudi z namenom, da bi še kdo začutil, da se naše partnerstvo resnično da izboljšati in bi zato prišel po pomoč v Šolo partnerstva.
Želim si, da bi se znali it partnerstvo že najini starši in da bi jih midva lahko samo kopirala in bila srečna. Na žalost pri nama temu ni tako. Da sva prišla do takih rezultatov sva se morala oba res potruditi in to ni bilo lahko delo. Vesela sem (mislim pa da lahko govorim tudi za svojega fanta), da obstaja Šola partnerstva, šola ki nama je stala ob strani, nama pomagala in spodbujala ter naju učila zakonov partnerskega odnosa. Brez nje nama ne bi uspelo in prepričana sem, da lahko pomaga tudi drugim parom.
Lep dan še naprej,
Anita
Živijo, MARKO.
Ne najdem tvojega maila.
Pa saj lahko tudi tako povem:
Danes, 24.11., začenjamo z energetskimi treningi za partnerstvo (Šola partnerstva v malem in po obrokih + vabljeni so tudi posamezniki z ali brez partnerjev). Današnji, uvodni trening je brezplačen, nadaljnji enainpolurni treningi (potekali bodo vsako sredo) pa bodo po 2 400 SIT na osebo.
Lep in uspešen dan še naprej,
Anita
Pardon, nisem vedel da imam skrit mail (zdaj ni več). 2400 je na en trening verjetno ne? Kako dolgo pa kaj traja?
Forum je zaprt za komentiranje.