Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nalgesin

Nalgesin

Joj, proti bolecinam sem obicajno zauzila 2 Nalgesina skupaj. Zdaj mi je dr. dal Nalgesin forte, jaz trapa sem pa avtomaticno 2 zauzila naenkrat.a je lahkk kaj narobe? Hvala. N

Koliko miligramski pa so? 275 ali 550

550

Če ste vzeli večji odmerek zdravila Nalgesin forte, kot bi smeli:
Pri prevelikem odmerjanju se lahko pojavijo bolečine v trebuhu, slabost, bruhanje, omotica, šumenje v ušesih, razdražljivost, v hujših primerih tudi bruhanje krvi (hematemeza), kri v blatu (melena), motnje zavesti, motnje dihanja, krči in ledvična odpoved.
Če pride do namernega zaužitja velikega števila tablet, bo zdravnik ustrezno ukrepal.

Zato sprašujem ker sem zaradi bolečin hrbtenice dobil nalgesin 550 na RP. in sem enkrat po pomoti vzel dva po 550mg in vsaj meni ni bilo nič. Je pa bolečina takoj minila in učinek zdravila je dlje deloval…

Odvisno je tudi sedaj od vsakega posameznika,kako to telo sprejme…

Uleži se in zaspi.

Tudi je Goldfish napisala kakšni so stranski učinki in v škatlici so navodila,kako ukrepat…to sem pozabil še napisat…

No meni ni bilo nič,vse sem pa v prejšnjem postu napisal…

Sem tudi ze dva naenkrat vzela pa ni bilo nic narobe….pojej se kaksen piskot in spij sok in lepo zaspanckaj:)))

Hvala vsem. Od skrbi skoraj nisem spala, sem bila sicer brez bolecin, vendar zelo zelo omoticna, in sem sla zjutraj na wc bolj tekoce… malo sem se omoticna , verjetno tudi zatadi nespanja. Moram biti naslednjic res pozorna! Lep dan vsem!

Jutro. Omotičnost bo pomoje še prisotna saj se telo tudi ni spočilo čez noč(spanje). V sebe si dobila veliko dozo soli(natrij),ki ga poleti itak,ko se veliko potimo in navsezadnje izgubimo kar nekaj tega kemijskega elementa…v glavnem vse bo okej,nič skrbet…
Lep dan…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close