Nakupovanje
Potapljaček, nobenega nakupa mi ni treba plačat. Če si vsaj malo pismen, sem svoje tarife svetovanja napisala zgoraj.
Kaj si mislil z mečkanjem pa ne vem. Jaz nisem na voljo za najem za mečkanje, tako, da to odpade. Lahko ponudiš kolikor hočeš, mene ne moreš kupit. Torej sem sklepala, da si žigolo, ki misli, da bo namesto € ponudil svoje telo na razpolago pa sem ti povedala, da me žigoli ne zanimate.
Moja tarifa je jasna, vključuje le svetovanje in pa seveda stroške prevoza.
Romantika sploh ni v plan vključena :)))[/quote]
“denar” je EDINA realna romantika (vsakdo za sebe VE!! (si zna izračunati) kolikšen je njegov/njen “vložek” ☺
od bikovega_drekanja ala: rad/a te imam, ljubim te, … še za dekco za grmovjem kresnit se nimata ☺ .. pa niti za kondom in papirnato f.u.k cunco ne … pol so pa otroci, pa neizživeta mladost, zajeban lajf … ☺
Romantika sploh ni v plan vključena :)))[/quote]
“denar” je EDINA realna romantika (vsakdo za sebe VE!! (si zna izračunati) kolikšen je njegov/njen “vložek” ☺
od bikovega_drekanja ala: rad/a te imam, ljubim te, … še za dekco za grmovjem kresnit se nimata ☺ .. pa niti za kondom in papirnato f.u.k cunco ne … pol so pa otroci, pa neizživeta mladost, zajeban lajf … ☺[/quote]
Ko si že (spet!!) tako obupno pameten – kaj pa se je štelo za realno romantiko preden so Feničani izumili denar?
od bikovega_drekanja ala: rad/a te imam, ljubim te, … še za dekco za grmovjem kresnit se nimata ☺ .. pa niti za kondom in papirnato f.u.k cunco ne … pol so pa otroci, pa neizživeta mladost, zajeban lajf … ☺[/quote]
Ko si že (spet!!) tako obupno pameten – kaj pa se je štelo za realno romantiko preden so Feničani izumili denar?[/quote]
Pred denarjem je bila blagovna menjava.. torej množina blaga najbrž. Upam da nisem preveč pameten 🙂
Ko si že (spet!!) tako obupno pameten – kaj pa se je štelo za realno romantiko preden so Feničani izumili denar?[/quote]
Pred denarjem je bila blagovna menjava.. torej množina blaga najbrž. Upam da nisem preveč pameten :)[/quote]
Vsakdo ve, da je bila pred tem blagovna menjava 🙂 ne vem pa če je to to, kar sem iskala 😉
Iskala si kaj se je štelo za romantiko pred denarjem… če verjamemo predpostavki, da je denar edina možna romantika v dobi denarja.
Torej množina blaga bi naj bila takrat..
ampak najbrž si to razumela.
To pa ni to že v osnovi.. ker je NMjeva predpostavka čist zgrešena.
Romantika ni merljiva materialno!
Forum je zaprt za komentiranje.