Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nakupovanje

Nakupovanje

Ja pa za nagrado se bova še v kabini mal pomečkala.

Za nagrado? Kaj si žigolo? Ne, žigolov jaz ne najemam. Ne rabim.

Kaj si ti M ali Ž? 🙂

A to potrebuješ koga za svetovanje ali samo za družbo? :)[/quote]

M.

Za oboje. Predvsem pa za družbo.

Pa kdo koga najema???? Če ti moram nakup plačat??? A je slama v glavi ????

Potapljaček, nobenega nakupa mi ni treba plačat. Če si vsaj malo pismen, sem svoje tarife svetovanja napisala zgoraj.
Kaj si mislil z mečkanjem pa ne vem. Jaz nisem na voljo za najem za mečkanje, tako, da to odpade. Lahko ponudiš kolikor hočeš, mene ne moreš kupit. Torej sem sklepala, da si žigolo, ki misli, da bo namesto € ponudil svoje telo na razpolago pa sem ti povedala, da me žigoli ne zanimate.
Moja tarifa je jasna, vključuje le svetovanje in pa seveda stroške prevoza.

Tipčki nimajo keša, da bi si najeli kako pocestnico pa pišejo oglase sem gor, s pretvezo, da iščejo sonakupovalko. V resnici pa so potrebni seksa kot sahara vode pa ne dobijo nobene ženske, plačat si je pa ne morejo.

O hvala ko si mi polepšala dan pa si se zjasnila, kaj pravzaprav bi rada.
Hm za svetovanje pri nakupih pa res ne bi rabil nekoga, ki bi mi rekel ja to kupi. Kupim pač tisto kar mi je všeč in sede na mojo mišičasto postavo.
Pa brez zamere. Nism te hotu žalit.

Joj, potapljač, ti pa res ne znaš ravno brati. Beri zgoraj moje poste.
Koliko postov je bilo potrebnih, da si dojel, da nisem ženska za seks, ampak sem stilistka?

No lepo. Sedaj se stuširam pa oblečem pa pridem k tebi, da mi poveš kaj mi manjka… A velja…

Ne, ne velja. Svetujem samo strankam, ki imajo denar in pa nikoli na domu.

Ah ja si šenska za denar ?????

Take pa meni niso všeč.

nekaj za preizkus:

Imam črne hlače in črne čevlje kaj bi skombinirala?

V poštev pridejo čevlji, majica, srajca, jakna ipd..

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Hm, malo više praviš, da rabiš pomoč pri pomerjanju boksarc.

Prej se mi zdi, da če je zastonj, rabiš nasvet, če je za plačat, pa seveda ne. Pfuj pa taki škrtuhi.

Hm, malo više praviš, da rabiš pomoč pri pomerjanju boksarc.

Prej se mi zdi, da če je zastonj, rabiš nasvet, če je za plačat, pa seveda ne. Pfuj pa taki škrtuhi.[/quote]

Ok Plačam lahko kosilo , večerjo. Več pa nisem pripravljen.

precej nelojalna konkurenca [sup]The Dragovim[/sup] “profesionalkam” ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

In? Pri denarju se pa vsa romantika neha al kako? 🙂

Romantika sploh ni v plan vključena :)))

Romantika sploh ni v plan vključena :)))[/quote]

Najbrž res ne. Pa še razprodaje so. 🙂

“denar” je EDINA realna romantika (vsakdo za sebe VE!! (si zna izračunati) kolikšen je njegov/njen “vložek” ☺

od bikovega_drekanja ala: rad/a te imam, ljubim te, … še za dekco za grmovjem kresnit se nimata ☺ .. pa niti za kondom in papirnato f.u.k cunco ne … pol so pa otroci, pa neizživeta mladost, zajeban lajf … ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

“denar” je EDINA realna romantika (vsakdo za sebe VE!! (si zna izračunati) kolikšen je njegov/njen “vložek” ☺

od bikovega_drekanja ala: rad/a te imam, ljubim te, … še za dekco za grmovjem kresnit se nimata ☺ .. pa niti za kondom in papirnato f.u.k cunco ne … pol so pa otroci, pa neizživeta mladost, zajeban lajf … ☺[/quote]

Ko si že (spet!!) tako obupno pameten – kaj pa se je štelo za realno romantiko preden so Feničani izumili denar?

od bikovega_drekanja ala: rad/a te imam, ljubim te, … še za dekco za grmovjem kresnit se nimata ☺ .. pa niti za kondom in papirnato f.u.k cunco ne … pol so pa otroci, pa neizživeta mladost, zajeban lajf … ☺[/quote]

Ko si že (spet!!) tako obupno pameten – kaj pa se je štelo za realno romantiko preden so Feničani izumili denar?[/quote]
Pred denarjem je bila blagovna menjava.. torej množina blaga najbrž. Upam da nisem preveč pameten 🙂

Ko si že (spet!!) tako obupno pameten – kaj pa se je štelo za realno romantiko preden so Feničani izumili denar?[/quote]
Pred denarjem je bila blagovna menjava.. torej množina blaga najbrž. Upam da nisem preveč pameten :)[/quote]

Vsakdo ve, da je bila pred tem blagovna menjava 🙂 ne vem pa če je to to, kar sem iskala 😉

Iskala si kaj se je štelo za romantiko pred denarjem… če verjamemo predpostavki, da je denar edina možna romantika v dobi denarja.
Torej množina blaga bi naj bila takrat..
ampak najbrž si to razumela.
To pa ni to že v osnovi.. ker je NMjeva predpostavka čist zgrešena.
Romantika ni merljiva materialno!

To iščem, dvomim pa da je nm-3w to zmožen priznati.

To iščem, dvomim pa da je nm-3w to zmožen priznati.[/quote]
🙂 me veseli da si našla…

Njegova cesarost? Pa on je izumil priznanje in romantiko.. sam ob vsem tem delu s cesarstvom je na oboje pozabil 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close