Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nakupovanje

Nakupovanje

Iščem prijetno predstavnico ženskega spola s smislom za humor in dobro voljo, da greva skupaj po nakupih oblačil. Če se katera vidi v tem, se mi, prosim, javi na ZS.

Koliko plačaš za uro nakupovanja?

59 minut … nekaj mora tudi njej ostati ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Za uro? Nič. Kar nakupiš, je tvoje. Seveda v mejah normale.

AHa, torej midva greva v trgovino, kar nakupim je moje. To pa z veseljem. Greva v Hervis?
Koliko je zgornji limit zapravljanja?

Se dogovoriva preko zasebnih sporočil.

Ništa novo na zapadu….

Hja, če greva v Hervisa in če boš ponudil ustrezni limit, ti pišem.
Po nakupu brzim naprej.

Če je to tvoj način – lahko kar odbrziš.

Uživaj. 🙂

Hja, težko boš našel, če ne boš povedal koliko plačaš.
Danes se je treba za plačilo prej zmenit.

Mene tudi zanima šoping. To si mislil v katerem kraju?
A to si mislil, da bi ti katera pomagala nabavit oblačila. Da ti svetuje kaj skupaj paše, če ti ustreza in tako naprej?

Po moje pa ne, kaj pa vem. V vsakem primeru pa je (bil) tvoj način daleč od pravega. Škoda. Najbrž.

Škoda? Niti najmanj :).

Če plačaš še moj nakup, ti z veseljem svetujem pri tvojem nakupu. Sem rojena stilistka.

Ja? Odlično. Oglasi na preko zasebnega, pa se bova dogovorila.

Saj ti kar tule povem. Moja ura je 65€. Če se bom morala recimo peljati v MS, je to še 3 ure zraven za prevoz. Te ure so ceneješe: 15€/h. Torej: 3×15€ + 2×65€. To je to.

Jaz bi tudi potreboval par kosov novih oblačil?

Boksarce bi pomerjal….. a bi pomagala?

Potapljač, cene so zgoraj. Lahko ti seveda svetujem tudi pri nabavi maske, plavutk, globinomera, neoprena…

Ne ne potapljaško opremo že mam. Sedaj bi potreboval nekaj za med ljudi na kako žurko pa to.

Cene so zgoraj. Tako, da če ti ustreza, ni problema.
Ampak vseeno razmisli, verjetno imaš črn neopren. Malo barve ne bi škodilo. Za toplo vodo pa mogoče še kak tanjši neopren ali pa kakega debelejšega za bolj mrzlo vodo.

NE POTREBUJEM NEOPRENA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ok, ne rabiš. Cene mojega svetovanja sem pa napisala.

Pa ja ti bi cel BTC spraznila….

Če ste brez keša, si pa ne morete privoščit svetovanja.
Včasih se lahko obrnete na sestro, mamo, kako kolegico, sodelavko. Če bodo dobre volje, bo mogoče šlo skoz s kakim sladoledom in tortico.

Kaj si ti M ali Ž? 🙂

A to potrebuješ koga za svetovanje ali samo za družbo? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close