Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nakup za prvošolčka

Nakup za prvošolčka

Pozdrav, otrok gre v prvi razred oš, zanima me kje ste kupovali, da je bil nakup cenovno ugoden? Je v Hoferju ali pa Lidlu, ko je roba ok za nakup, kaj pa Bags&More? Kako je s šolsko torbo, koliko časa je primerna v velikosti kot je ob nakupu?

Mi smo glede na cene in izbiro kombinirali. Kupovali smo v DZS, MK, Müllerju in tudi v Hoferju. Torbe za prvo triado so označene. Glej, da bo lahka. Letos je pri nas zaradi šolanja od doma ostala kot nova, zato bo v uporabi vsaj še leto ali celo dve.

DZS, Muller, torba je za prve tri razrede, potem kupiš večjo.

Tudi mi imamo bodočega prvošolčka. Meni se zdijo torbe za 1. triado lih največje in nerodne. Sploh si ne predstavljam, da bi jo naš nekaj-čez-meter fantič nosil vsak dan. Sploh ker baje med tednom večino stvari puščajo v šoli… v čem je smisel, da vsak dan tovori prazno glomazno torbo sem in tja?

Torbe smo kupili preko bolhe – dobili kot nove.

Učbenike in DZ dobijo v šoli.

Zvezke so imeli Lili in Bine ipd zadeve – to sem naročila preko Kopija nova.

En dan smo šli kupit edino peresnico barvice flumastre ipd prčkarije, da si je otrok lahko izbral sam in se s tem še dodatno veselil šole.

Obstajajo manjše torbe za prvo triado, ni treba tiste velke, da jo komaj nosi. Torbo pa nosijo vsak dan domov zato, da se navadijo na njo, da imajo neko obveznost, da dobijo občutek, da je to šola, da je to resno, da to ni vrtec. Nosijo pa vsak dan domov mapo kamor da učiteljica razna obvestila. Sedaj, ko je bila korona pa niso smeli puščati stvari v šoli in so mogli vsak dan nositi čist polno zabasano torbo. Upam, da jeseni ne bo več tako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close