Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nakup tv – mi lahko kdo svetuje

Nakup tv – mi lahko kdo svetuje

Kupila bi nov tv, razdalja za gledanje približno 1,5 m do 2 m. Lahko kak nasvet, katero znamko, kaj moram pazit?

Hvala, lp

če maš zdaj CRT televižion, ga zmeriš od roba spodaj levo do roba zgoraj desno – tolk diagonale maš komot na novem TVju, ker tanovi nimajo ohišja tokrog ekrana tko kt stari. Boš mela pri sitih merah kt sedaj večjo sliko

fajn je da maš smart tv, ker lahk zajadraš na youtube in podobne zadeve pa si mulci kake risanke pogledajo (to gre pri nas zelo v promet)

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Na spletni strani bigbanga je bila včasih ena rubrika, kako izbrati pravi TV.
Lahko imaš običajen LCD/LED televizor, fajn je, če je HD, dodatno imaš pa še cel kup funkcij, recimo 3d pa android in povezava na internet pa še kaj… kar ne vem, zakaj bi pravzaprav rabila, glede na to, da imam vse te funkcije na računalniku/tablici/telefonu. In seveda so z vsem tem opremljeni televizorji primerno dražji.
Mi imamo LG že par let in smo čisto zadovoljni. Tudi filme in podnapise z neta predvaja brez težav.

Svetujem ti nakup v Avstriji, saj smo ga mi dobili tam za pol cene:)
Tukaj 800€, gor 400€, isti :)…in še na izlet greš.

Tudi pri nas najdeš isti tip televizorja po zelo različnih cenah, tudi par 100 evrov. Je treba znat poiskat najcenejšega.
Avstrijski televizorji imajo najbrž vse menije in nastavitve v nemščini. Ne maram, čeprav govorim nemško. In angleško. Zato smo televizor in vso ostalo tehnično kramo nabavili v Sloveniji.
V Avstrijo na izlete hodimo pa zaradi izletov samih, ne zaradi šopinga.

Televizor ne more biti prevelik. V kolikor bi danes kupoval bi su izbral tega : Sharp LC-70LE650U 70, saj trenutno nakup 4k televizorja nima smisla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close