Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine nakup stanovanja-maček v žaklju

nakup stanovanja-maček v žaklju

tole se pa meni zdi dobra varianta: stanovanje vzameš v najem, spoznaš objekt, sosede, okolico, vidiš kolikšni so stroški glede na tojo! porabo in ga pol odkupiš al pa ne. svetovno, glede na to, da se res lahko naser*** ob nakupu. daš ful denarja, pol ti pa začne pa kje puščat, prvi sosed razbija z muzko, soseda nad tabo štorklja s petami vsako jutro ob pol šestih, ugotoviš, da z lpp ali avtom do svoje službe rabiš trikrat več, kot izgleda itd. mogoče maš celo srečo in ti lastnik vzame v dobro kakšen del najemnine…pa še počakaš in vidiš kako se kaj cene gibljejo.
sem bral, da so hrvati ful navalili na to foro pri eni njihovi firmi. pri nas mislim, da tega še ni. edin tole sem našel na spletu:http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=14;nep=1;posr=3;detail=5263283
jst bom tako naredu, ko bom velik in bom kupoval stanovanje…:-)….

Že, a nič ni večno. Pa je lahko super mir, pa se naslednje jutro priseli sosed z muziko ali štorkljajočimi petami…
Se pa strinjam, da je treba dobro pretehtati in preveriti tudi druge okoliščine, ne samo stanovanje bežno pogledati. Ob različnem vremenu, ob različnih konicah tedna…

Ja, tako jaz razmišljam že od nekdaj, a žal prodajalci niso za to. Mogoče zdaj, ko so razmere na trgu takšne, kot so. Drži pa tudi to, da nič ni večno in da samo en nov sosed lahko pokvari idealno vzdušje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close