nakup šotora
Kupujem šotor in mi je zanimiv ta quechua za 3 osebe. Zanima me ali ga že kdo ima, kako se kaj obnese, ali je kvaliteten. Zgleda praktično na sliki ampak v živo pa ga še nisem videla. Ali ga kdo ima in kako ste zadovoljni? Zanima me tudi kje ste ga kupili. Rabim ga samo za zraven prikolice v kampu za vsak primer, če kdo pride.
Jaz imam tega navadnega za 3 osebe, sva bila lani z možem in ta malim na Korziki, pa se je odlično obnesel. Tako, da priporočam. Mož ga je kupil na http://quechua.50webs.com
Tudi mi ga imamo, kar dva, letos pa so naredili še isto varijanto za predprostor, da lahko stojiš noter in imaš za zavetje, ker se lahko zapre.
Z možem že razmišljamo o nakupu ( 140 eur), ker lahko ta male šotore priklopiš zraven.
Torej nič strahu, stvar je uporabna, zdrži nevihto in plohe ( preizkušeno ), hitro se postavi ( zares dve sekundi ) in tudi zloži ( rabiš malo vaje ).
Nabaviš pa tam, kot je napisal/a Mirno Morje.
Pozdrav in lepo vreme
Ta preprostor izgleda po netu zelo fajn. Bi se lahko predprostor od quechue uporabljal kot samostojni šotor? Kako se obnese v vetru in dežju? Obstaja še en notranji dodatni del in podloga. Ali je potem bolj odporen za dež?
Šotore te firme sem prvič videla, ko sem kolesarila po Korziki pred 3 leti, in že takrat mi je bil sam dizajn hudo všeč. Moja 2 kg težka salewa se mi je do takrat zdela zakon. Sedaj pa je mojih samostojnih kolesarskih poti konec in razmišljam o večjem (vendar ne prevelikem) in čimbolj praktičenem šotoru za 2 + 2 prihajajoča člana družine. Teža šotora sedaj ni več bistvenega pomena, bolj pomembno je to, da se hitro sestavi in je z njim čimanj dela, ter, da bomo ob nevihti ostali lepo suhi :).
Lepe sončne dni vam želim :)))
Forum je zaprt za komentiranje.