Najdi forum

nakup šotora

Kupujem šotor in mi je zanimiv ta quechua za 3 osebe. Zanima me ali ga že kdo ima, kako se kaj obnese, ali je kvaliteten. Zgleda praktično na sliki ampak v živo pa ga še nisem videla. Ali ga kdo ima in kako ste zadovoljni? Zanima me tudi kje ste ga kupili. Rabim ga samo za zraven prikolice v kampu za vsak primer, če kdo pride.

Jaz imam tega navadnega za 3 osebe, sva bila lani z možem in ta malim na Korziki, pa se je odlično obnesel. Tako, da priporočam. Mož ga je kupil na http://quechua.50webs.com

te šotore uporabljajo predvsem francozi in po kampih jih je kar veliko … po moje so res OK!

Mi smo tudi lani nabavili šotor QUECHUA in se obnese super. Kupili smo ga v Decathlonu (to je veriga športnih trgovin, najbliže že v Mestre pred Benetkami in čisto nova v Portogruaru malo naprej od Palmanove). Tudi sicer večkrat zaidemo v to verigo po nakupih.

mm

Tudi mi ga imamo, kar dva, letos pa so naredili še isto varijanto za predprostor, da lahko stojiš noter in imaš za zavetje, ker se lahko zapre.

Z možem že razmišljamo o nakupu ( 140 eur), ker lahko ta male šotore priklopiš zraven.

Torej nič strahu, stvar je uporabna, zdrži nevihto in plohe ( preizkušeno ), hitro se postavi ( zares dve sekundi ) in tudi zloži ( rabiš malo vaje ).

Nabaviš pa tam, kot je napisal/a Mirno Morje.

Pozdrav in lepo vreme

Ta preprostor izgleda po netu zelo fajn. Bi se lahko predprostor od quechue uporabljal kot samostojni šotor? Kako se obnese v vetru in dežju? Obstaja še en notranji dodatni del in podloga. Ali je potem bolj odporen za dež?
Šotore te firme sem prvič videla, ko sem kolesarila po Korziki pred 3 leti, in že takrat mi je bil sam dizajn hudo všeč. Moja 2 kg težka salewa se mi je do takrat zdela zakon. Sedaj pa je mojih samostojnih kolesarskih poti konec in razmišljam o večjem (vendar ne prevelikem) in čimbolj praktičenem šotoru za 2 + 2 prihajajoča člana družine. Teža šotora sedaj ni več bistvenega pomena, bolj pomembno je to, da se hitro sestavi in je z njim čimanj dela, ter, da bomo ob nevihti ostali lepo suhi :).

Lepe sončne dni vam želim :)))

Sem bila v sredo v Decathlonu. Ta predprostor dobiš za 79 €.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close