Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Nakup rabljenega vozila

Nakup rabljenega vozila

Nekaj me zanima. Kupila sem rabljen avto v AH. Nisem ga še prevzela, zaradi urejanja papirjev. Ko sem si avto ogledovala, je do mene pristopil prodajalec oz. šef AH. Povedal mi je vse o avtu in dodal, da je z vso opremo. Na avtu so bila tedaj alu platišča. Sam šef je ponudil, da lahko ceno malo dol spusti. In jo tudi je-za 100e. Nato sem se odločila za nakup in med urejanjem papirjev, je prodajalec ugotovil, da zaradi 100e minusa, nima AH pokritega niti davka za ta avto. Včeraj se je mož peljal mimo te AH in na parkirišču videl identični avto, samo brez alu platišč. Ker je to mala AH, nekak dvomim, da bi bil to ker drug avto kot moj. Tako da predvidevam, da je to moj avto. Ampak so vzeli alu platišča zaradi nepokritega davka, dol! Ampak jaz nisem kupila tega avta, ampak tistega, ki sem ga v torek vidla-z alu platišči! Kako naj vem, da niso v teh treh dneh zamenjali še česa?! Si lahko to sploh privoščijo?? Kaj bi vi naredili?

Katastrofa!!

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Živjo,

odgovor najbrž malo pozno – pa vendarle:
avto mora ob prevzemu biti točno takšen kot je bil ob sklenitvi posla!
Torej nobenega “šraufanja” alu platišč itd.
Predlagam, da stopiš v stik s prodajalcem (imej pričo s sabo) ter
mu obrazloži glede alu platišč.
Vkolikor bo karkoli tajil, mu omeni možnost pritožbe zvezo potrošnikov,
imaš pa tudi možnost preklica pogodbe.

Pa obilo sreče!

Hvala za informacijo. Avto že res imava doma kr nekaj časa. Smo vse mirno uredili. 🙂

New Report

Close