Nakup preko parfumebay
Živjo!
Do mene bo ravno jutri prišla druga pošiljka, ki sem jo naročila preko perfumebay.com. Sicer kupujem parfume pri fragrancex.com.
tvar je preprosta:
Označiš/daš v košarico parfume/izdelke, ki jih želiš in na koncu vpišeš svoje podatke (naslov, email, telefon (če želiš) in podatke od kreditne kartice). Jaz plačujem z mastercard, sprejemajo pa še vizo in ostale bolj znane (maestro kartic ne sprejemajo, ker mora biti kreditna). Jaz pri mastercardu vpišem številko kartice, datum poteka in tisto trimestno kodo in to je to.
Žal se pri perfumebay.com ne da naročiti tako, da bi ti paketek poslali po “standard international shipping”, ampak moraš označiti “international express shipping”, kar je hitrejše, a dražje in potuje preko DHL pošte. Jaz s tem nisem imela nikoli problemov, razen danes so me klicali iz DHL-a iz Slovenije in sem jim morala dati svojo davčno, da so lahko zaračunali carino, ki jo bom jutri ob prejetju paketka morala poravnati.
Pri fragrancex.com ti lahko pošljejo izdelke po navadni pošti, kar sicer traja dlje, a je malo cenejše.
Splača pa se ti kupovat parfume, če jih kupiš več – poštnina in carina sicer spet nista tako obupno visoki, se pa pozna.
Dosti boljše bi bilo, če bi parfume naročala iz EU, ker ni carine, a do zdaj še nisem našla tako dobre strani kot sta fragrancex.com in perfumebay.com, da bi tam lahko kupovala. Našla sem sicer stran http://www.fragrancedirect.co.uk, a ne pošiljajo v Slovenijo, žal!
Ok, upam, da sem kaj pomagala. Hitro kupovat parfume! (da bom vedela, da nisem edina, ki tam zapravlja, haha.)
Lp!
Chi
Forum je zaprt za komentiranje.