Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nakup pralnega stroja prek neta

nakup pralnega stroja prek neta

pozdravljeni

Rad bi naročil pralni stroj prek neta, (bing beng) in piše da ti pralni stroj dostavijo na dom,celo odnesejo ti ga do stanovanja.Piše da je dostava brezplačna in se mi zdi bolj praktično,da ne rabim sam iskati večji prevoz,pa še nositi ga gor.Me pa zanima če je recimo pralni stroj 500evrov koliko pride poštnina za takšno zadevo? Sploh mi ni jasno ali gre to preko pošte,ali pošta nima nič s tem in je ta dostava med mano in bing bangom?Nikjer ne morem zaslediti konkretne informacije in me zanima koliko dodatnih stroškov z dostavo na dom lahko pričakujem?

vam prilepim še link in prosim za kakšen podatek in ne za mnenje,ampak tisti ki imate izkušnje s tem

http://www.bigbang.si/pralni-stroji/dyn335124d-hoover-490852

hvala vam

Sama sem pred meseci kupila hladilnik na mimovrste. En dan naročila, drugi dan so mi ga dostavili.
Zelo zadovoljna in vem, da se bom v prihodnje vedno posluževala tovrstnega nakupa.

Si površno prebrala?namreč zadovoljstvo me niti ne zanima,kolikor me zanima tisto kar sem vprašal o stroških dostave.
vseeno hvala za mnenje

dostava je brezplačna. takšen nakup je izredno priročen.
lp

Mi smo kupili pralni stroj v bigbangu plačali na blagajni. Dostava brezplačna not v kopalnico in še starega je odpaljal.

http://www.bigbang.si/o-spletnem-centru/dostava.aspx – preberi prav na dnu strani, šiše da je dostava brezplačna

mi2 sva naročila kar nekaj stvari mimovrste, vedno zelo zadovoljna, tudi cenovno so bili takrat najbolj ugodni.
Ker sem bila v času dostave doma, so aparat prinesli v hišo.

Nič jasno,a pošta slovenije pa nič ne računa?? Ne vem,zakaj mora to biti preko pošte,vsaj predvidevam da je tako,glede na slednje ki je napisano

Prosimo, preverite Vaše podatke in jih po potrebi popravite.
V primeru, da ste izbrali dostavo na Vaš domač naslov, bodo podatki posredovani kurirski službi GLS ali Pošti Slovenije za dostavo naročenih izdelkov.

To mi je že jasno da je dostava brezplačna,s strani bing benga.moti me pa to

“Dostavo bele tehnike izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije. Običajno je med delovniki naročeno blago na naslovu prejemnika v dnevu ali dveh od odpreme blaga (če torej danes odpremimo blago, ga Pošta Slovenije predvidoma dostavi že jutri”

oni pa itak še navaden papir zaračunajo

Sem mislil da naročim na bing bang in oni pripeljejo s svojim prevozom?

Aje pošta slovenije imela kej zraven? ali so vam direkt iz bing nebga pripeljali?

pripelje pošta ali kaka druga dostavna služba, računajo pa ne nič. preverjeno!

Aje pošta slovenije imela kej zraven? ali so vam direkt iz bing nebga pripeljali?[/quote]
Direkt iz Bigbanga dostavljalec. Smo pa doma v mestu, blizu te trgovine.

http://www.ceneje.si/Izdelek/2576854/dom-in-vrt/umivanje-in-pranje/pralni-stroji/hoover-pralni-stroj-dyn-33-5124-d
pa dej si še kje mal cene pogledat, ga lahko dobiš tud cenej

No super to me je zanimalo.Ker ponavadi je vedno prvotna cena samo simbolična,pol pa zaračunajo vsega boga.hvala

sej bom vzel enega za 239evrov, 500evrov sem le simbolično napisal,hvala vseeno za link

brez izkušenj – preden se lotiš takšnih nakupov, preveri cene, dostavo še kje drugje. Bigbang ni ravno znan po ugodnih cenah – vsaj večinoma ne. Prav tako pa je pri spletnih nakupih tako, da če izdelek plačaš vnaprej, potem nimaš nobenih dodatnih stroškov več. Če pa plačuješ po povzetju (itak samo v primerih slovenskih spletnih trgovin), pa ti Pošta Slovenije zaračuna še provizijo (za ostale dostavne službe ne vem). V nobenem primeru pa ne plačuješ neke ekstra poštnine (to je stvar spletne trgovine in tebe).
Vsekakor pa Je Mecator tehnika v tem primeru cenejša 🙂

Sem trenutno bolj na kratkem z denarjem in sem iskal en najcenejši pralni stroj začasno in najcenejšega sem našel v bing bangu celo 199 evrov vzel pa bom enga od 239 evrov.Piše pa da je dostava brezplačna.Izdelek bom plačal v naprej,samo sem bil skeptičen (in sem) da se ob prevzemu ne bodo še kaj zmišljevali
Ne pozabimo da smo v Sloveniji

A v Mercator tehniki pa nisi nič našel? Meni se zdi,da je tam najceneje,sem kupila ze več stvari.

Spoštovani,

Za nakupe, opravljene v spletni trgovini M-Tehnika, ponujamo dve možnosti dostave:
1.) Dostava na vaš naslov preko Pošte Slovenija, ki je brezplačna za vsa naročila nad 200 EUR. Za nakupe do 200 EUR pa znaša cena dostave 4,5 EUR. Pošta Slovenije vam naročene izdelke dostavi na vaš naslov kamorkoli v Sloveniji. Mogoča je dostava v popoldanskem času po 16. uri (če to storitev omogoča vaša lokalna izpostava Pošte Slovenije), kar označite v fazi zaključka nakupa ob izboru vrste dostave. Cena vključuje dostavo do vhoda v vašo stavbo. Ali vam bodo uslužbenci pošte pošiljko prinesli v stanovanje je odvisno od lokalne pošte. Ponekod prideta dva mlada fanta in po navadi pošiljko lahko dostavita v stanovanje. Če pa pride npr. en sam dostavljalec pa sam večje pošiljke ne more odnesti npr. v 5. nadstropje brez dvigala.

2.) Osebni prevzem na sedežu spletne trgovine M-Tehnika, Pot k sejmišču 32, Ljubljana lahko opravite po predhodnem dogovoru, od ponedeljka do petka, med 8:00 in 16:00. Na dan prevzema blaga do 9:00 pokličite na 01/560 35 69, da se dogovorite za točno uro prevzema. Plačilo ob osebnem prevzemu blaga ni mogoče. Osebni prevzem je mogoč le za nakupe plačane z zeleno ali zlato Pika kartico ali drugimi plačilni karticami.

Več o dostavi za nakupe, opravljene v spletni trgovini M-Tehnika najdete tukaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close