nakup oblačil
Odvisno a si stara 20, 30 ali 50, al maš 50 al 100 kil, al si v službi na TV Slovenija al pa prodajaš zelenjavo na tržnici…….al ti je všeč stil Vivienne Westwood al pa iz Quelle kataloga, ali imaš v denarnici par evrov ali pa golden kartice?
Torej?
Ne vem kako pričakujete odgovor na podlagi 1/10 informacij, ki jih podate.
Joj, ne vem, no. Za štrpke in najstnice se mogoče kaj najde, za žensko, ki jih ima čez 30, pa to ni. Je videti ceneno in šlampasto. Jaz ti priporočam SOliver, Tom Tailor, Esprit, pa mogoče Cecil, to je nekaj srednjega. Boljše je imeti kakšen kos garderobe manj, ampak da vsaj nekako zgleda.[/quote]
Ja ne vem no, moja žena pri 39 v tem ne zgleda nič poceni in šlampasto. Tvoji 4je pa so takoj cenovni rang več.
Verjemi, da se vidi, da ne da kaj dosti na svoja oblačila. Sem pred časom, ko se je npr. HM tako težko pričakovano pojavil pri nas, tudi sama nekaj časa kupovala tam. Pa ti povem, da zdaj z nekaj manj oblačili, ki so sicer dražja, ampak kvalitetnejša, pridem ceneje skozi, pa dosti boljše zgledam.[/quote]
Saj HMja se tudi mi bolj kot ne izogibamo. Ampak tudi med gnojem se najde biser, če si potrpežljiv in znaš primerjati med seboj. Da ne govorim o tem, da smo najbolj kvalitetne bluze v običajnem cenovnem rangu kupili v Hoferju…
Ja, s tem se pa strinjam, je treba prebrskati. Pa tudi v trgovinah, ki sem jih jaz zgoraj naštela, ni vse blago ok, tudi tam je treba pregledati in otipati, sem se že nasmolila. Je pa več stvari v redu, predvsem se mi pa zdi, da so kroji boljši. Tudi zato jaz raje kupujem tukaj, ker porabim manj časa in energije, preden najdem kaj uporabnega. Sem glede nakupovanja oblačil namreč netipična ženska – ga res ne maram.
Za srednja leta in srednje denarce bi jaz rekla Marks & Spencer, kakšna znamka iz Emporiuma (Wallis, Punt Roma, Dorothy Perkins, Marella – če je kaj znižanega …), Zara (pri vitki postavi), Nama in Maxi (menda bodo Maxi poleti prenavljali in bo temu primerno znižano), za kakšno bluzico Nara Camice, Modiana (npr. Gerry Weber ipd.); tole so prve trgovine, ki mi padejo na pamet.
lp,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.