Nakup novega vozila se to sploh splača
Saj avto za 35.000 e ni dober avto. Mi imamo doma avto z dvojno ceno. Zakaj ? Ker smo veliko na cesti . In ker lahko. Vsak ima svoj smoter kam vloži denar. Imamo nepremičnino na morju in doma, nimam kreditov, imamo prihranke, zakaj si ne bi kupili dober avto, če si ga lahko? Kaj vas ti avti tako bremenijo?
Neregistriran, 14.09.2025 ob 22:20
V golobji diktaturi imajo samo komunisti iz javne uprave, dohtarji iz javnega zdravstva in skorumpirana mafija denar za nove avte. Pošten narod je obubožan! Vsak dan pet novih davkov!
Kaj mislite ko bo pa Janša prišel na oblast bo pa kaj drugače.
Nisem ne za enega ne za drugega.
Tudi ko bo janša ne bo nič drugače, ker se bodo zgovarjali da je golobova vlada vse podrla in se ne da tko hitro vse nazaj bla bla bla skratka vsi se zagovarjajo en na drugega.
Janša nebi Nikol dvignil minimalno plačo tko visoko kot je zdej, in posledično bi se živelo še slabše kot se ta trenutek, tako da ne vem kaj pričakujete ko bo janša na oblasti isto bo vse, ker je veliko stvari odvisnih od trga in drugih ne pa vlade, dajte to razumet enkrat že.
Še vedno ne razumem smisla nakupa novega vozila..izgovor na garancijo nekako delno “pije vodo” ampak vsi vemo da prvih par let naĉeloma ni težav..tako da tudi to je pogojno. Verjetno bi si nov nov avto umislila zgolj če bi imela “neomejena” sredstva..pa še to mislim da bi se sama sebi zdela trapasta da plačm polno ceno za nekaj kar dobim npr. 4 leta rabljeno za pol cene..ali drugaĉe..da odpeljem iz salona in vržem skozi okno 20% plaĉila. Ampak..hvala bogu da nekateri niso takega mnenja in kupijo novo vozilo..sicer jazin meni podobno misleĉi ne bi imeli od koga kupiti za pol cene 🙂
Novo vozilopregovrno dober avto nov – težko dobiš za 35 000 evrov. zua 35 000 ne obstaja dober novi avto. ker ga ni. je bil pred 20 leti.
ker nisi povedal nič o sebi, ne želj, pričakovanj, tvojih spsosbnosti ti bom probal malo drugače svetovat.
ti bom dal priemr taki evo. recimo če poznaš prejšnje modele opel corse. to je tipičen primer. to je bil pregovorno avto za penzioniste in ženske. zakaj? ja zato ker je imel navadne tipke, pregledno in nekako pač običajnio praktično. bi bil prevel ne ful premali. zakaj ti to govorim? ker je veliko ljudi pregovrno reklo, to je za kurac. to en gre nikam. ja? za zgoraj naštete..
no evo tko je to. poglej. FSAK AVTO JE NAJBOLJŠI. in nobenega avta med seboj en moreš primerjat. ja? ne moreš! ker je fsak avto, zgodba zase. projekt zase. kako to mislim? tako glej. kaj ti misliš da os dali pri oplu takrat ven naključno kr neki avto? al so ful točno naštudirali trg? ja seveda da so ga ciljno pozicionirali točno za te kupce. nič ni tu naključju prepuščeno? točno se ve, naši kupis so pripravljeni toliko in toliko denarja odštet za vozilo, iščejo to in to. niso zelo hatevni za materiale. recimo primer. ja? ampak ljudje ker so pač taki kot so, niso vedeli da obstaja opel corsa ne samo OPC. 1.6 turbo 250 kojn, ne ne
ampak da obstaja tudi 1.7 turbo diesel z 125 kojni. kere so najvčekrat mladi čipirali na 30 plus torej 155 kojn. ja 1.7 turbo diesel corsa je bil ja. in je šel kot prasica. ta penzič avto?! ja? me že razumeš?
torje kaj novega. kaj bi jaz an tvojem mestu-
1. touran . 1.5tsi dsg. mogoče nov, mogoče malo rabljen to je perfect.
2. passat 1.5 tsi dsg to je super, ker je lahko mal orabljen in ma vlki kesl
3. škoda octavia 2.0 tdi 116 kojn ročni ima fse, žal malo premalo kesl. in ad blue
4. zel opaemtna stvar. toyoty corolla 1.8 ts hybrid.
5 isti avto suzuki swace
6. toyota auris
7. vw golf neki. 7 al pa 8. 2.0 tdi. premali kesl, zadi prema, ad blue. to je res meni hud minus. ampak je neki heritage.
8. renault trafic,
9. kakšno hondo mogoče. jazz
ne kupuj, kao drago rabljeno. muslič sigan jugovič stil. ne delaj tega-. bmmw 320d, 530d, pa take jajce. audi a6 sfukan. mercedes e zjeban.
avto je prevoz oseb in tovora prstljage od A do B. UDOBNO VARNO IN poceni. torej toyota.
seveda je zame recimo vožnja BOG. sam jaz sem se rodil z volanom. jaz res znam. meni je pač vonderalidjra uničila življenje. jaz imam rad avte kto citron 2.0 vulcan, opel astra gsi, peugeot 206 rc, kaj takega.- že razumeš?
Anonimno 10412, 14.09.2025 ob 22:46
Še vedno ne razumem smisla nakupa novega vozila..izgovor na garancijo nekako delno “pije vodo” ampak vsi vemo da prvih par let naĉeloma ni težav..tako da tudi to je pogojno. Verjetno bi si nov nov avto umislila zgolj če bi imela “neomejena” sredstva..pa še to mislim da bi se sama sebi zdela trapasta da plačm polno ceno za nekaj kar dobim npr. 4 leta rabljeno za pol cene..ali drugaĉe..da odpeljem iz salona in vržem skozi okno 20% plaĉila. Ampak..hvala bogu da nekateri niso takega mnenja in kupijo novo vozilo..sicer jazin meni podobno misleĉi ne bi imeli od koga kupiti za pol cene 🙂
No saj si povedala vse v tem stavku: ampak vsi vemo da prvih par let naĉeloma ni težav… in to je tudi razlog, da mi kupujemo nove avte,…, da nikoli nimamo z njimi nobenih težav in skrbi z njim….kupimo avto do 40k in furamo brez težav, varno in z garacijo do 5-6 let, potem, če je ok, odfuramo še 1-2 leti in prodamo. Men se gre res izključno zaradi tega in varnosti. In to ima ceno, ki smo jo pripravljeni plačat.
Forum je zaprt za komentiranje.