Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem nakup novega avtomobila- po zakonu??

nakup novega avtomobila- po zakonu??

Pozdravljeni1

Zanima me nekaj. Ali ob nakupu NOVEGA ne testnega lahko ima avto npr; 25 km?? Ali MORA imeti 0 KM?? Kako je v zakoniku?

Hvala.

Lepe praznike

Moj jih je imel 6. Po zakonu ne vem, vem pa, da transport avta, na vlak, pa dol, pa na tovornjak, trgovino, servis, nekaj km le naredi…25 je pa kar veliko, ja. NO, saj še meni ni bilo všeč da ni 0. 🙂

Recimo mene transport ne zanima. Kaj pa potem? Avto za moje pojme MORA IMETI 0 km

L.p

A ti misliš, da ga z helikopterjem pripeljejo iz tekočega traku direktno v tvojo trgovino. Eni očitno nimate niti malo “soli” v glavi in zahtevate nemogoče. Za takšne kupce lahko naredijo tako, da do trenutka prodaje izklopijo “števce” in naredijo toliko kilometrov kot jih potrebujejo. Takrat bodo takšni pametnjakoviči zadovoljni, da so dobili nedolžen avto. Bolano no.

Hahahahaha.

Meni tudi ni všeč, da je kruh, ki ga kupim, imelo že toliko ljudi v rokah…

In kako naj avto naložijo na prevozno sredstvo, zapeljejo iz tovarne, pripeljejo na dvorišče prodajalca, ga pripeljejo na dekonzerviranje, ga pripravijo zate in ti ga pripeljejo pred vhod prodajalca?

Ti moras vedeti da se pri transportu vozila naredi kar nekaj kilometrov. Naprimer zagotovo naj ti povem, da je v luki Koper (ce je avto pripeljan z ladijo) najdlje oddaljeno parkirisce vec kot 3km stran.

To je kar normalno!

New Report

Close