nakup letalske karte in travelgenio potegavščina
Pišem upanju, da to prebere čim več ljudi ter da opozorim vse, da ne naredijo iste napake kot sem jo sama. Sem namreč rezervirala in plačala za ugodno karto preko spletne agencije Travel genio, nato pa sem čez čas (oziroma 2 tedna pred odhodom) dobila z njihove strani obvestilo, da je moj let odpovedan ter naj jih kontaktiram ter tudi letališče. Mimogrede letališče o tem ni vedelo nič! Ponovno sem poklicala travelgenio v Madrid, kjer mi je prvič gospa prijazno ponudila novo možnost termina odhoda ter dejala da mi bo travelgenio po kontaktiranju letališča če je sprememba odhoda sprejeta, poslal novo e-karto po e-pošti.
Po več kot tednu nisem prejela ne odgovora in ne nove karte, čeprav je bil odhod predviden za nasl.teden. Pri ponovnih klicanjih travelgenia mi je oseba na drugi strani vztrajno profesionalno prekinjala zvezo.
Skratka ostala sem brez povračila denarja za letalsko karto, vmes izgubljala živce, trošila za impulze internacionalnega klica, izgubila možnost povrnitve denarja za že plačano namestitev v hotelu ter ostala razočarana nad travel geniom.
Ti v naslovih namreč obljubljajo dobre ponudbe in cene, a ko plačaš, spoznaš da gre za nateg in da dopusta ne boš doživel.
Tako da predlagam nakupe kart le direkt preko letališča in nikakor preko Travel genia!
Forum je zaprt za komentiranje.