Nakup kia ker so zelo poceni to je razlog
Bi kupili avtomobil kia ceed mogoče še kako GT opremo zraven in avtomatski menjalnik no in to samo zato ker je poceni avto dobi se ga za dober denar lahko celo z 0% mero, meni se zdi super
Ampak zakaj so tako poceni bolj poceni kot hyundaj i30 a so kia slabši avti kot hyundaj a kako.
Potem kaki bi rekel da so to skret od avta drugi da so odlični drugi spet drugače.
Hvala
Pri hiši je bilo precej avtomobilov, od golfov, hyundajev, pa tudi kakšen jaguar pa porše sta se našla, pa ti povem da je bilo s kio najmanj problemov. Kupil sem ga za par mesecev dokler ne bi prišel do denarja, pa mi je služil deset let. Ne vem pa kako je zdaj z novimi. Pa tudi tako poceni niso več kot so bili.
Mi imamo ceed-a pri hiši že 16 let. Najprej je bil moj, potem kot drugi avto, sedaj ga vozi sin. Neproblematičen, poceni vzdrževanje, nobenih okvar, prevoženih ima ca. 250.000 km. Malenkost se je pojavila rja, ampak se bo saniralo, pa bo še za par let. Takrat je bil v primerjavi s konkurenco zelo ugoden in ni mi žal, da smo kupili to kljuse. Ni pa pozerski avto, pač uporabno vozilo.
Kia678, 11.08.2025 ob 23:23
Bi kupili avtomobil kia ceed mogoče še kako GT opremo zraven in avtomatski menjalnik no in to samo zato ker je poceni avto dobi se ga za dober denar lahko celo z 0% mero, meni se zdi super
Ampak zakaj so tako poceni bolj poceni kot hyundaj i30 a so kia slabši avti kot hyundaj a kako.
Potem kaki bi rekel da so to skret od avta drugi da so odlični drugi spet drugače.
Hvala
KIA je za Bosance! Vprašaj Đurota!
Jst mam 3 leta star ceed, men je lep za pogledat, za vozit je super, kompakten, poskocen, pa osnovni model ma ful vec opreme kot ker kol drug proizvajalec. Ce ti je avto smisel zivljenja in statusni simbol, bos kupil kaj drugega, glede na prebrano ‘splosno mnenje’ v tej temi. Ce pa ti ni in ti ni, da bi dal vse kar mas in kar nimas za en jebeni avto, je pa kia super izbira.
Forum je zaprt za komentiranje.