Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nakup certifikata odličnosti

nakup certifikata odličnosti

A mi ve kdo povedati zakaj neka bonitetna agencija prodaja neke certifikate odličnosti firme.List papirja stane 250 eur.Povejo ,vi ste izbrani ,ker ste uspešno podjetje nikoli zaprt račun niti zamuda pri plačilu davščin.Res nisem nikoli imel kreditov niti nisem posloval negativno.Imam pa zelo skromen sp ampak pošten.In sedaj naj bi me silili,da si kupim certifikat ,ki bi ga obesil recimo v garažo.Sam meni je to bolano kupit neko priznanje.In ,ko jim rečeš ne zanima me,so še bolj vztrajni .

So tudi mene nasli in sem jim lepo vljudno povedala, da me ne zanima, hvala, ne, ne ne bom. In imam mir, vsaj pred temi. In vsakic naredim tako, pri vsakem, ki ponuja nekaj takega.

Ti se posveti temu, da odlično opraviš svoje delo. Od raznih kupljivih certifikatov pa samo stran. Učinek bo kvečjemu obraten: izpadel boš kot nekdo, ki svoje slabo delo kompenzira z vsemi možnimi papirji, ki se jih da kupiti. Papke, ki te s tem posiljujejo, pa lepo na shit listo. To pomeni, da odjemalca za el. pošto nastaviš, da vse njihove maile takoj zabriše v kanto.

Mi smo imeli eno res uspešno mlado podjetje in visoko bonitetno oceno. Prišli naj bi med 7{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} najuspešnejših. OK delali res pošteno, dobili vse plačano, po resnici povedano, da bi se lahko preseravali nekaj in da bi od tega obogateli, se mi pa ni zdelo :)))) In potem so nam ponujali nek certifikat oz. vpis v neko bazo podatkov, za tujino. Ker smo med najboljšimi. Ja zakaj je pol o treba plačat? Pa en ki bo slabši in bo plačal, bo pa pol imel prednost? Kar nekaj…

Eh, ne nasedaj. Pač rečeš ne, kaj zdaj 🙂 Take nepomembne odločitve moraš zaključit v sekundi. Če bi imel večje podjetjee, bi, ker ne bi imel časa za neumnosti. Ti kar delaj lepo tako naprej. Razen če misliš, da bi si to kam na spletno stran dal za reklamo, pa da ti koristi.

Saj nikoli ne nasedem tovrstnim prodajalcem ampak čudim se kako so vztrajni,ko jim večkrat rečeš,da nimaš denarja in ,da te itak ne zanima noben nakup,oni še bolj klicarijo.Na androidu sem si nastavil blokado teh številk.Mene so našli kot vzorni sp ,ki komaj preživljam .Vzorni sp je tisti,ki ima čistega vsaj 2000 eur na mesec .

To je čisti nateg in pobiranje evrov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close