Nakup backpack nahrbtnika JANSPORT
Živjo, zanima me, če kdo ve, kje bi naročila ruzak od Jansporta. To je ruzak Sierra Madre, s prostornino 60 ali 65 litrov, in se odpre pri strani kot kovček (ni tak kot klasični ruzaki, kjer tlačiš od zgoraj ali spodaj noter). Enega že imam, in sicer mi ga je lani prinesla kolegica iz Amerike.
Spraševala sem po naših trgovinah z Jansporotovo robo, pa je nemogoče ga tam naročit. Gledala sem no netu, da bi ga naročila, pa ga večina firm ne pošilja z Amerike, če pa ga že, poštnina pride toliko kot ruzak, ki stane $130.
HELP!!!!!!!!!
Martina
Dodajam še link, če bo komu kaj bolj jasno:
http://www.jansport.com/js_product_detail.php?cid=27&pid=TJ95
ojla
jaz imam tudi podoben nahrbtnik ( 55+10) od high road colorado. ki se odpre po obeh straneh, pa lahko zlagas notri, kot v omaro, če ga odpres na obeh, ker gre sredina pol dol, drugac pa lahko vleces iz strani ven al pa kokr kol, tko da ti ni treba vedno vse vn pa not zlagat. cist uredu je, nc mu ne manka, pa zanga nism dala lih tolk dnarja, obilo manj kot je ta tvoj:)
če ti bo kaj v pomoč.
lepo se mej
aba
ojla
pred dvemi leti v sport 2000. podobne so mel pa se v igluju. sej ga niti nebi opazla, če mi nebi en prodajalc zacel razlagat da ma fajn ruzak:) pol sva se pa zaklepetala in jemogu revez lezt na najvisjo obesalko ponjga:)
ma pa ojacan hrbet, nastavljivost naramnic, prevleko za cez in pametne stranske zepke:), dvojni dno…
biu je najprej 50.000sit pa so mel akcijo cez noc za -50% in ker sm ravn nasledn dan potvala, sm ga kr uzela.
LP
aba
Ja moj je isti, pa ima spredaj še mali ruzaček… Tvoj je bil za moje pojme drag, saj je bil po 50% popusta toliko kot ta od Jansporta. 120 dolarjev je 24000 sit… Res je vreden tega denarja in vse bi dala, da bi ga dobila…
Misliš, da če bi zastopnika za Jansport kontaktirala, da bi ga lahko uvozil?
Če ne bom pa še malo pogledala, samo ti pa povem, si imela srečo, ker veliko prodajalcev sploh pojma nima, kakšen naj bi bil ruzak, ki se odpre kot kufer :))
oj
hehe, sele dele vidm da si napisala $:)
probaj, čeprav ponavadi enega samega težje, naročajo količinsko. vem k delam prek studenta v eni firmi k se s tem ukvarja. reci jim da je uredu da jim nou žal ce ga narocijo, da ga bomo popotniki hit pokupl:)
druga možnost, kaj poznaš kakšnga k gre v tiste kraje? naj ti ga prnese (ruzak v ruzak:) pa pokukaj se malo cez mejo, pr nasih sosedih:) če majo keri:)
ja prodajalci so paprave cvetke učasih. ta je biu še faca, k tko k sm ju jst razlagala sm si mislna, zdej mi bo pa prnesu en potopni ruzak:) ja kupci pač:))
vlik sreče
aba
Forum je zaprt za komentiranje.