Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Nakup avtomobila

Nakup avtomobila

Kupujem nov avto in se ne morem odločit. Zagledala sem se v novo corso, ki mi deluje športno in obenem cart. Zdaj pa vas prosim, če mi lahko svetujete a bi bil nakup čist mim.

Corsa je eden boljših in zanesljivejših oplov. In ob trenutko ugodnih cenah tudi racionalen nakup. Če izbirša med nemškimio avti, pri njej ne moreš dosti zgrešiti

imam Corso že nekaj časa- ZELO zadovoljna, ko bom menjala avto, bo sigurno CORSA.

Si že kupila? Tudi mene je premamila tale nova švabica in moram reči, da je super. To je moj četrti avto in najboljši do zdaj, manjka mu nič. Glede na to, da imamo doma avtomehaniko in strokovnjaka za motorje, z njihovih strani ni bilo pripomb.

Avto je že doma in sem z njim zelo zadovoljna – no zaenkrat še. Upam, da bo tako tudi ostalo. Mi ni žal. Zato če je med vami kdo, ki se zanj odloča mu povem zdaj iz lastnih izkušenj, da je dost majhen za parkirat, od znotraj dost velik da se jih 5 pelje kamot, dost hiter, da lahko mimogrede pokasirate položnico od policajev in tudi poraba je normalana, veliko je odvisno od načina vožnje. Po videzu je tudi lep tako, da ni ovir.

Pa lep pozdrav, Vanči

New Report

Close