Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nakup avta na lizing

Nakup avta na lizing

danes sem navdušen. Videla sem več komentarjev ljudi, ki so že dobili posojilo pri LAPO M-F, zato sem se odločila za prijavo na podlagi priljubljenih priporočil in šele pred nekaj urami sem potrdila skupni znesek 28.500 evrov na računu. To je res odlična novica in vsem, ki potrebujejo pravo posojilo, svetujem, da zaprosijo za svojo e-pošto: lapofunding960@gmail.com

Whatsapp +447883183014

Imaš svoj vložek sredstev in postaneš lastnik ko se odplaca zadnji obrok leasinga.

Isto imaš obveznosti kot da si lastnik. Je pa leasing precej cenejši, saj ima vrsto AH ponudbo za nove avte leasing brez obresti. Če te ne moti vpis lastništva…je cenejši. Ob prodaji, se pogleda koliko avta imaš že odplacanega…in to je to.

Odgovor na objavo uporabnika
Ivan Anton, 08.02.2022 ob 11:06

danes sem navdušen. Videla sem več komentarjev ljudi, ki so že dobili posojilo pri LAPO M-F, zato sem se odločila za prijavo na podlagi priljubljenih priporočil in šele pred nekaj urami sem potrdila skupni znesek 28.500 evrov na računu. To je res odlična novica in vsem, ki potrebujejo pravo posojilo, svetujem, da zaprosijo za svojo e-pošto: lapofunding960@gmail.com

Whatsapp +447883183014

Močna firma, ki ima elektronski naslov preko gmaila

leasing88, 28.09.2015 ob 10:26

Nujno rabim nov avto in sicer zaradi menjave službe. Avto bo stal okoli 22.000. Rabim okoli 10.000 posojila. Kakšne so prednosti in slabosti lizinga v primerjavi s kreditom? Prosim za info, če kdo stvari bolje pozna ali ima izkušnje.

Zakaj pa rabiš tako drag avto? Koliko pa zaslužiš? Saj ne veš, kako bo s službo. Stroškovno in življenjsko realno si vsak kupi avto v vrednosti njegovih 6 mesečnih prihodkov. In že čez 2 do 3 leta bo tvoj novi avto izgubil 30 % cene, ti a boš še vedno plačevala kot nora. Zakaj pa. Avto je avto, normalno vzdrževan se vozi vsak normano, škoda je tvojo kvaliteto življenja skrajšat s tem.  Raje spusti kriterije, ustavi se nižje, da lahko normalno živiš in kaj šparaš ali kam greš.

e

Zdravo,

Smo krščanska organizacija, ustanovljena za pomoč ljudem, ki potrebujejo pomoč, kot je finančna pomoč. Torej, če se soočate s finančnimi težavami ali ste v kakršnem koli finančnem neredu in potrebujete sredstva za ustanovitev lastnega podjetja ali potrebujete posojilo za poravnajte svoj dolg ali poplačate račune, začnite dobro podjetje, ali pa težko pridobite kapitalsko posojilo pri lokalnih bankah, nas kontaktirajte še danes po e-pošti danielwallsloancompany@gmail.com, saj v bibliji piše: “Luka 11:10 Vsi, ki sprašuje prejme; kdor išče, najde; in tistemu, ki trka, se bodo odprla vrata,”zato naj te priložnosti ne minejo, ker je Jezus isti včeraj, danes in za vedno več. Prosim, to je za resno misleče in Boga boječe ljudi.

IZPOLNITE IN VRNITE PRIJAVNICO

Ime:……………..

Priimek…………….

Seks:……..

Datum rojstva:……………..

Kraj rojstva:………….

Zakonski status:……………..

Poklic:……………..

Mesečni prihodek:……..

Domači naslov:…………

Telefonska številka: ……………..

Mesto:……..

Poštna številka………….

Država:……

Država:……………

Znesek posojila :…………

Obdobje posojila:……………..

Namen posojila:……..

Email naslov:…………

Ste se že prijavili?……..

E-pošta: (danielwallsloancompany@gmail.com)

Anonimno 6993, 28.02.2022 ob 09:22

Zdravo,

Smo krščanska organizacija, ustanovljena za pomoč ljudem, ki potrebujejo pomoč, kot je finančna pomoč. Torej, če se soočate s finančnimi težavami ali ste v kakršnem koli finančnem neredu in potrebujete sredstva za ustanovitev lastnega podjetja ali potrebujete posojilo za poravnajte svoj dolg ali poplačate račune, začnite dobro podjetje, ali pa težko pridobite kapitalsko posojilo pri lokalnih bankah, nas kontaktirajte še danes po e-pošti danielwallsloancompany@gmail.com, saj v bibliji piše: “Luka 11:10 Vsi, ki sprašuje prejme; kdor išče, najde; in tistemu, ki trka, se bodo odprla vrata,”zato naj te priložnosti ne minejo, ker je Jezus isti včeraj, danes in za vedno več. Prosim, to je za resno misleče in Boga boječe ljudi.

IZPOLNITE IN VRNITE PRIJAVNICO

Ime:……………..

Priimek…………….

Seks:……..

Datum rojstva:……………..

Kraj rojstva:………….

Zakonski status:……………..

Poklic:……………..

Mesečni prihodek:……..

Domači naslov:…………

Telefonska številka: ……………..

Mesto:……..

Poštna številka………….

Država:……

Država:……………

Znesek posojila :…………

Obdobje posojila:……………..

Namen posojila:……..

Email naslov:…………

Ste se že prijavili?……..

E-pošta: (danielwallsloancompany@gmail.com)

Sem ga poklical in res se je Luka oglasil, tako da kar pogumno.

Programmed  ATM Cards

Becoming wealthy and living the lifestyle of the rich and famous is the dream of many people. And whilst most people go to work or seek other ethical methods of making money online.

The programmed ATM withdraws money from any ATM machines and there is no name on it because it is programmed just your PIN will be on it, it is not traceable and now you will have money for business, shopping and enough money for you and your family to live on.

Programmed ATM card that is capable of logging into any ATM machine,anywhere in the world.

E-Mail: atmservices44@yahoo.com

Email:  atmservices44@aol.com

Danes dobiš zelo dober avto za 12.000 eur, kolikor imaš kot pišeš. Se res želiš za en avto zakreditirati ali vzeti lizing, ko ga pripelješ iz avtohiše pa je vreden 20 % manj?! Bodi pametna in si raje kaj drugega uredi pri hiši ali pojdi na kakšen daljši izlet.

zaradi menjave služe, nesmeš nikdar menjat avta. to je zadnje. nikdar. boš že našla nekoga, ko se bote skupi vozili.  22 000 evrov je v tem trenutku  ugabno nagnusno dat za avto.   če bi ka jveč povedala, bi ti lahko zelo pomagal.  kern ič ne vem, ti tko povem.   NE KUPUJ NIČ.  sposodi si od fotra avto če iam boljsi za 1 leto in mu daj tvojga. vzami moževega naj on vozi to govno tvoje.  če nimaš nič od naštetega, ne menjuj. zdaj niso časi za kupovat. raj ne.   NE KUPUJ NIČ.  NE SEDAJ, NE V TEM ČASU NE ZARADI SLUZBE.

Lizing pomeni,da ni nikoli tvoj avto, v beh primeru ti odsvetujem izposoja denarja, rajši si kupi poceni avto in najdi pošteno osebo da ti ga uredi. Zdaj živiš v Evropi in ga lahko uvozis iz bilo katere države,če pa imaš invalidno osebo doma prve kategorije ti ni treba plačati nič ne davka ne dam. Jaz bi si poiskal drugačno službo, kjer lahko pridem z kolesom v službo in tako naprej

ne sprejmi službe. če nujno rabiš ti naj da služba služben avto. ne sprejmi te službe.  za ta denar ne dobiš, nič pametnega dan danes.  ne splača se. zakaj pa ne dobijo nekoga istega ali boljsega ali mal o slabšega iz blizje??  to je sumljivo.  jaz ne bi spreje sluzbe.  se kaj drugega najde. magari biti čistilka. dan danes ni za jemat ne kredit ne lizing ne nič. to kar ti govoriš rabiš vsaj octavio karavan 2.0 tdi dsg. to je vsaj 35 000.  tebi bosluzba pokrila mogoče bencin.  kaj pa zavarovanje,  servisi, vinjeta, izredni servis, gume, JAZ NE BI SPREJL.

Stara tema. V primeru da imaš večji del kupnine, se bolj izide kredit: plačuješ obresti le na manjši delež.

Kot rečeno raje ne bi kupoval novrga avta, za to vsoto se dobi spodoben rabljen ali popravi obstoječega.

Ja ja, tako ste vsi pametni, za vsak dan daleč v službo, pa rabljen uvožen avto, popravila plačevati, ki letno nanesejo kot polovica obrokov za leasing novega. Probala oboje, definitivno nov avto, ne pa da se ti kvari in ne veš kako boš naslednji dan šel v službo. Vsi nimamo očkov za sabo, da ti avto posodi.

Do you need a personal/commercial loan to start your business or fix your home, refinance a business?  a loan to pay your bills/debts contact us now on  loanwestlake@gmail.com

telegram___https://t.me/loan59

Čigav denar?

Od očija?

Nikoli si nisem mislil, da bom objavil to sporočilo. Zgodila se je velika stvar, ki je spremenila moj svet. Dobil sem posojilo, uspešno sem odplačal svoje dolgove, življenje je trenutno dobro. Bil sem zadolžen, nujno sem potreboval denar in več spletnih podjetij, s katerimi sem stopil v stik, me je prevaralo za malo, kar sem imel. moja prijateljica Emilia me je napotila na Westlake Loan, zato sem se prijavil in podpisal njihovo pogodbo z odvetnikom in to je bilo to. če potrebujete pošteno podjetje, ki mu lahko zaupate, da zaprosi za kredit, vam toplo svetujem, da se obrnete na Loanwestlake@gmail.com

telegram___https://t.me/loan59

BREZPLAČNI KREDIT Kontakt: lopezfinanzas95@gmail.com

Kredit med posamezniki,

– Kreditne ponudbe so prilagojene vsaki potrebi. Zahteva je lahko povezana z:

osebno posojilo za vaš dom

posojilo za mobilnost vozila

družinski projekt ali strošek, povezan z zdravjem

študij ali usposabljanje

Izlet ali prosti čas

denar

združevanje ali kredit

Ponujamo različne vrste glede na vaš projekt.

Pošlji e-pošto: lopezfinanzas95@gmail.com

Kredit, ki je na voljo za vaše potrebe

– Ponudbe kreditov so prilagojene vsaki potrebi. Zahteve se lahko nanašajo na:

osebno posojilo za vaš dom

posojilo za vozilo ali mobilnost

družinski projekt ali stroške, povezane z zdravjem

študij ali usposabljanje

potovanje ali prosti čas

denar

reorganizacija ali kredit

Ponujamo različne vrste, odvisno od vašega projekta.

E-pošta: lopezfinanzas95@gmail.com

Ena stvar ki je nihče ne omenja, kolk stane končanje lizinga po določenem številu let? Recimo po 3 letih hočeš avto odkupit… pri operativnem leasingu sem videl neko cifro pa je blo ful preveč, se potem bolj splača avto vrnit in vzet novega kot pa odkupovat po 3 letih…

S tem da trenutno karkoli kupiš, boš itak moral zamenjat po max 5 letih ker ne delajo več avtomobilov ki bi delovali po 10 let in več pa 500.000km…

Sam sem na 12 let starem avtu in upam da bo še dolgo držal, ker enostavno nočem drugega. Z njim sem naredil 1800km v 24h pa nisem pogrešal ničesar, kar imajo novejši avtomobili. Tudi po 800km v eno smer večkrat na leto je predelal brez problema. Dam nekaj več za menjavo potrošnih delov, pa dobre gume in bremze, enakovredno originalu ali boljše, nikakor ne cenenih kosov. In bi samo zamenjal za enak avto z manj kilometri, ker jih ima že čez 300.

Ne moti me, da je avto malo popraskan, da se malo lušči prednji odbijač…. Vem, da v Sloveniji veliko ljudi gleda na to, kakšen avto voziš in te popredalčka glede na to, ampak ne bom šel v neke stroške samo zato da bi nekaj kazal navzven. V bistvu mi je to odvratno, pač naj si ljudje mislijo svoje, se mi zdi da prej izražajo svojo nesigurnost kot pa kaj drugega…

Ne poslušaj pametnjakovičev, 28.09.2015 ob 10:47

Pri lizingu si lastnica ,le da imaš klavzulo obveznega kaska.lizing hiše ne zanima tvoj avto,ki stane ob nakupu 22 tisoč,ker čez eno leto je vreden manj kot deset.Oni zahtevajo ali poroka s plačo ali nepremičnino.Te,ki to govorijo,da je porok tvoj avto nimajo pojma.Ker potemtakem bi vsi kupovali nove bmw je in imeli vsako leto novega in po enem lletu ga neha odplačevat in lizing hiša si ga odpelje.Kratka je pamet ljudi.haha.ne da se rešit dolga z tem.oni zahtevajo popolno odplačilo isto kot pri gotovinskem kreditu sam da moraš obresti in stroške okrog 3000 eur plačat pred prevzemom.
Tak,da isto ti je bančni kredit ali pa bančni lizing.Vse je ista procedura

Ti, ki druge obsojam zanicevalno s pametnjakoviči…

Dojami: Pri living je lastnik napisan na prometnem dovoljenju LIZING HISA… tako da ne bluzi ti…

Pri living nisi lastnik avta

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close