Nakup avta na lizing
Pri lizingu si lastnica ,le da imaš klavzulo obveznega kaska.lizing hiše ne zanima tvoj avto,ki stane ob nakupu 22 tisoč,ker čez eno leto je vreden manj kot deset.Oni zahtevajo ali poroka s plačo ali nepremičnino.Te,ki to govorijo,da je porok tvoj avto nimajo pojma.Ker potemtakem bi vsi kupovali nove bmw je in imeli vsako leto novega in po enem lletu ga neha odplačevat in lizing hiša si ga odpelje.Kratka je pamet ljudi.haha.ne da se rešit dolga z tem.oni zahtevajo popolno odplačilo isto kot pri gotovinskem kreditu sam da moraš obresti in stroške okrog 3000 eur plačat pred prevzemom.
Tak,da isto ti je bančni kredit ali pa bančni lizing.Vse je ista procedura
Kako ste eni plitvi.kupiš si avto ma lizing za 20 tisoč.odplačaš 2 tisoč čez emo leto.in ti vzamejo avto vreden 10 tisoč.potem si 8 na profitu.eni živite še v jugoslaviji.Lizing je danes čisto navaden kredit.isto je če vzameš na banki ali pa lizing.
Ti zgoraj,lastnik avta je samo kupec in nikakor ti ga ne morejo vzet brez sodišča.ne more bit dvojno lastništvo.in verjemi.oni zahtevajo poroka in njegovo plačo avto nima veze nobene pa malo pameti bi se vam pasalo.sam sem to delal.ne dajajte napačnih informacij.lizinga ne moreš dobit če si na minimalcu in porok ne more bit na minimalci.njih zanima samo dohodek.
Letos marca sem kupila ze 2. avto na leasing. In JA lastnik.avtomobila je dokler ga ne odplacas leasig hisa.Na prometni je hisa in tisti,ki je vzel leasing.Dolzan si kot leasingojemalec avto vsako leto kasko zabarovat,opravljat letni servis.V primeru kaksenga popravila v primeru prometne nesrece lahko urejas stvari sam ampak s pooblastilom leasing hise.Tako je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Kar se tice stroskov si pa skoraj na istem kot ce bi vzel bancno posojilo,edino so ye hise malo bolj popustljive glede dohodkov,manj pac komplicirajo.Jaz dobim vsak mesec poloznico in pac redno placujem in sem zadovoljna.
NE ni nobena nepremicnina v igri ali dohodek,ta je samo ko zaprosis drugace je pa tako kot sem napisala,avto je napisan na leasing hiso jaz pa kot uporabnica.
Najslabša stvar leasinga je, da če si v težavah, je zelo verjetno da bodo tvoj avto prodali za pol cene in boš razliko še dolžna.
Leasing je lahko bolj ugoden, ker ti dajo manjši popust pri avtu in cenejši leasing, vendar na koncu je vseeno, samo pogajati se moraš znati. Edi meni znani primer je, da dobiš ceneje pri leasing je Opel, ki na ta način lahko skrije večji rabat oziroma te veže za dalj časa na avto.
Moj nasvet je vsekakor kredit, razen če si popolnoma prepričana , da se nima kaj zatakniti.
Po mojih izkušnjah se trenutno bolj splača lizing, predvsem, ker prodajalci dajo večje popuste in dodatne ugodnosti. Ne glej cen po cenikih, ampak pojdi do avtohiše in naj ti naredijo izračun, ker je pri tem cenovnem razredu lahko tudi od 3.000 do 5.000 nižja cena. To sem zasledila tako pri renaultih, oplih, peugeotih kot fordih.
Pri lizingu nisi lastnik, ampak le uporabnik. Drugače pa prvič slišim, da bi bil kakšen lizing za avto zavarovan s hipoteko. Še posebej ker je plačano skoraj 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kupnine. Če je plačano manj kupnine pa verjetno res zahtevajo več jamstva. Kdo jih ne bi?
Edina večja razlika je v lastništvu.
In če se ti kaj zalomi, moraš odplačat eno in drugo. Pri obeh ti ob primeru neplačila avto lahko rubijo in prodajo pod ceno. Edina razlika je da pri kreditu lahko avto prej sam prodaš in poplačaš dolg, pri lizingu pa se moraš dogovarjat z lizing hišo.
Vzela lizing že drugič, brez problema. Imam pa dokaj sigurno službo. Lastnik nisi, dokler avta ne odplačaš. Fajn je to, da lizinga ni videt npr.pri oddaji otroškega dodatka. Takoj, ko sem prejšnji avto odplačala, sem imela nižji dodatek. Pa avto je bil nenormalno visoko ocenjen, po eurotaksu pa je bila čisto druga pesem, dosti manj. Tako pač je.
Lastnik avta je leasing hiša, dokler ni vse poplačano. Zato tudi ni nekih komplikacij, če zaradi neplačil leasing hiša avto vzame nazaj. V bistvu ne gre za rubež, ampak samo vzame svoje nazaj, ker ti ne izpolnjuješ pogojev, h katerim si se s pogodbo zavezal. Nobenih sklepov sodišč ni treba za to. Mož dela na leasing hiši in pri njih niso odvzemi vozil zaradi neplačil nič posebnega. Sicer jim to ni v interesu in poskušajo dolžnika najprej prepričati, da odplačuje, a če res ne gre, avto pač odvzamejo. Inpotem ga prodajo po neki ceni, vso razliko pa potem prek sodišča terjajo od neplačnika. In tega je lahko res veliko. Tudi vse stroške zasega, cenilca, popravil (nekateri neplačniki z avti res grdo delajo) obesijo neplačniku. In posledično res lahko prek sodišča terjajo rubež neplačnikovega premoženja. Če si ti na leasing vzel nov avto za 25 tisoč evrov, pa nisi plačal nobenega obroka (ja, tudi taki so), potem so ti ga pa zasegli in ga prodali, se ti kaj lahko zgodi, da te bodo terjali še za kakšnih 10 tisoč evrov. Razlika med ceno novega in rabljenega vozila je velika, pa stroški so tudi nastali.
Pozdrav svima ,
Ja sam Lucija iz Osijeka, Hrvatska i samo želim izraziti duboku zahvalnost Anna Loan Financeu na njihovoj iskrenosti, otvorenosti, transparentnosti, istinitosti, ljubavi i podršci tijekom i nakon što od njih dobivaju sredstva za zajam. Puno sam toga prošao u rukama tih prevaranata i vrijeme mi neće dopustiti da kažem sve što sam prošao tijekom ovih prošlih nekoliko mjeseci na mreži kod gosta ili uzimajući sredstva za zajam da bih dobio dom ovdje u Hrvatskoj, ali Bog je odgovorio moje molitve uz podršku i ljubav gospođe Rosselle Riccardo koja me prigrlila i razumjela sa mnom unatoč mojoj početnoj sumnji i neozbiljnosti i s njenim dobrim srcem i ljubavlju, sada sam vlasnik kuće kroz sredstva od 2% kamata i zavjetovao sam se širiti ovu vijest i također reći svijetu da još uvijek postoji istinsko i malo dobrih internetskih tvrtki za zajam koje mogu pomoći i oživjeti suhu kost kao što sam bila prije. Ne propustite poslušati i pročitati ovo svjedočanstvo, jer ovo je istinsko iskustvo koje mijenja život i svatko kome je potreban takav preokret ne bi trebao oklijevati ili sumnjati u to jer sam dokazao i kunem se Bogom na nebu da je ova priča stvarna i također priča o mom iskustvu s njima. Provjerite ih na njihovoj e-pošti ako trebate financije! e-mail: rossellacooperative@hotmail.com, ili je možete kontaktirati putem njene e-adrese: rossellacooperative@hotmail.com za brzi razgovor putem chata ili whatsapp / +35677926593
Hvala
Lucija
Spoštovani prosilci za posojila Ali imate finančne težave? Ali želite začeti svoje podjetje? To posojilno podjetje so ustanovile organizacije za človekove pravice po vsem svetu izključno za pomoč revnim ljudem v finančnih težavah. Če želite zaprositi za posojilo, nas kontaktirajte na naslednje podatke:
WhatsApp + 1 (209) 251-1529
E-naslov; Dellastaylors@yahoo.com
malo preberite, 12.09.2021 ob 11:52
Ne morem se bolj strinjati! 🙂
Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
malo preberite, 12.09.2021 ob 11:51
Obstoja finančni in operativni leasing.
Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
Della Taylor, 12.09.2021 ob 03:17
Spoštovani prosilci za posojila Ali imate finančne težave? Ali želite začeti svoje podjetje? To posojilno podjetje so ustanovile organizacije za človekove pravice po vsem svetu izključno za pomoč revnim ljudem v finančnih težavah. Če želite zaprositi za posojilo, nas kontaktirajte na naslednje podatke:
WhatsApp + 1 (209) 251-1529
E-naslov; Dellastaylors@yahoo.com
Forum je zaprt za komentiranje.