Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Nakup ali najem?

Nakup ali najem?

Pozdravljeni

Zanimam se za nakup oz. najem nepremicnine. V poštev pride Gorenjska in Ljubljana s širšo okolico (do Grosuplja v Dolenjsko smer in podobno)
Imam cca 30.000€ našparanega, za ostalo bi vzel kredit. Imam dobrih 1000€ prihodkov na mesec.

Kaj mi priporočate v tem trenutku? Nakup? Najem? Ali naj še počakam?

Najlepša hvala in srečno novo leto!

nakup mi prodajamo na gorenjski na jesenicah stanovanje enosobno 35m2 za 40000€ klet parkirni plac stanovanje je leta 2006 renovirano na novo vse lp

Predvsem potrebuješ denar. Z 30.000 euri ne dobiš nič. torej rabiš kredit ali lizink, ta pa te bo vdaril po žepu. že sedaj komaj kaj prihraniš kako pa boš živel z 700 euri če vzameš kredit.
kaj če zgubiš delo in ostaneš brez dohodkov.
Kriza.
Ne vrži puške v koruzo.
Imaš voljo in pogum. Le denarja ne.
Potrudi se pridobiti kak pameten finančni načrt.
Veliko truda ti lahko prihranijo.

Hej.
Odvisno kako veliko stanovanje kupuješ. Koliko si sploh pripravljen dati?
LP

Tudi če gre v najem, bo moral preživeti s 700 ali 800 evri.

Jaz bi se začela zanimati za kredit, da sploh vidiš, s kakšnim zneskom razpolagaš, nato pa bi iskala. Okolica LJ – ravno proti Dolenjski (Grosuplje) in Gorenjski se mi zdi, da so stanovanja najdražja.
Kot vidiš iz ponudbe Jeseničanke, je pa cenovni razpon res velik. Torej, za tvoj denar bi že skoraj lahko kaj kupil. Par km proč (Radovljica) so cene že neprimerljivo višje.

S tem prišparanim denarjem in nekaj kredita ali lizinga že dobiš enosobno stanovanje, pa še nizkega dohodka nimaš, tudi banke naše in tuje ponujajo zelo ugodne kredite, pozanimati se je
treba, pa srečno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close