Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naklučje ali kaj drugega

Naklučje ali kaj drugega

Vedno ko nekoga pogrešam  ali samo mislim na to osebo(manj ali dalj časa), to osebo srečam še isti dan ali pa v 2-3 dneh. 1. Primer: Na dan ko je imel en prijatelj rojstni dan sem razmišljala, kako mu bom čestitala na fb, potem pa sem ga še isti dan srečala in mu čestitala v živo. 2. Primer: gledala sem stare slike iz srednje in se spominjala stare bff s katero sva prekinili stike po maturi. Kakšna 2 dni kasneje sem jo čisto slučajno srečala v eni trgovini in sva šli na kavo. Se več je blo podobnih dogodkov, kaj mislite, gre zgolj za gola naklučja ali kaj drugega?

Razmišljaj o Eonu, morda ga res srecaš 🙂

Tudi meni se to dogaja, se spomnim nekoga iz preteklosti, cisto tako za brez veze mi pade na pamet nekdo, ki ga nisem videla leta in leta, pa ga potem v nekaj dneh srecam.

Zdaj sem ze tako navajena, da vem, da bom to osebo srecala.

Zakaj je tako, se ne sprasujem, tako pac je.

Naključja ne obstajajo.

Z nekim namenom (nekaj te potegne v to) greš slike gledat-to ti namreč nakaže intuicija da boš to osebo kmalu srečala.. ali slišala.. ali zvedela kaj o njej.. mene recimo že dolgo ne prime gledat starih slik in tudi nikogar nisem srečala od teh ljudi .. se pa spomnim ko sem pred leti kar od enkrat si zaželela pogledat slike in potem v parih dneh srečala, slišala ali brala nekoga..

Mi pa je zanimiva ena izkušnja.. en moment sem začutila željo da preberem zapiske iz točno določenega dnevnika.. in grem in se ustavim pri enem zapisu.. malo zatavam v preteklost v tisti čas obudim spomin.. začutim željo da prižgem radio in zavrtim na nek drug program-prvič in tudi zadnjič sem na radiu slišala pesem, ki je dejansko nosila sporočilo zame.. nadaljevanja ne povem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close