Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nakit Pandora

Nakit Pandora

Za tiste, ki imate nakit Pandora: ga imate stalno na sebi ali ga snamete, ko si umivate roke, tuširate?
Ali vam kaj potemni, se barva odkruši, zbledi? Kako dolgo ostane tak kot na začetku?

Ko preden grem pod tuš, nakita vedno dan dol. Ga imam že dve leti in je res kot nov, vsak mesec pa ga tudi poliram s krpico, ki jo dobiš ob nakupu. Tudi pred spsnjem ga dam dol.

Pazi še na kreme in parfume, vedno snemi

Precenjen škart.

Meni je to KIČ in nič drugega .

Za druge me pa ne zanima kaj nosijo in s čim se kitijo.

Meni je pogojno všeč. Niso mi všeč zapestnice, ki imajo preveč obeskov. Me pa zanima, ali kdo ve, če so izdelki kaj cenejši na Danskem, glede na to, da znamka izhaja od tam?

Imam Pandorino srebrno zapestnico, ki ni potemnela. Absolutno pa ne priporočam nakupa zlatih obeskov. Po dobrih dveh mesecih se je okrušila pozlata in so mi prvi obesek v trgovini zamenjali. Zdaj po po leta ponovno pozlata izginja, izpadla pa sta pa tudi dva kamenčka. Neumnica sem pred enim mesecem kupila še en zlati obesek,  s katerega pa se je po enem mesecu ponovno začela krušiti pozlata. Zapestnico zvečer snemam, se z njo ne tuširam , skratka čuvam jo kot da je iz sladkorja. Pandora je absolutno precenjen in vsaj kar se zlatih izdelkov tiče, ni kvaliteten nakit. Ne priporočam nakupa!

Jaz imam zapestnico, skoz jo nosim in je že več let kot nova. Z njo ne grem edino v morje ali če delam kaj takega, da me moti. Kdaj pa kdaj jo spol iram s krpico, kdaj pa kdaj jo nežno oščetkam z zobno pasto in mehko ščetko (obeskov  pa ne).

Imam prstana 2 in 2 krat komplet uhanov. Vse ok, nič se še ni poškodovalo in je kot novo. Nosim že 2 leti.

Vse pred spanjem dajem dol, kar pomeni, da dam dol tudi pred tuširanjem. Sem si pa zadnje leto in pol tudi veliko razkuževala roke, pa so prstani ostali nepoškodovani – lepi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close