Nakaj take čevlje?
Zanima me na kaj bi obuli take čevlje? Ful so mi všeč, res ful kar se mi redko zgodi in bi jih imela, samo ne vem na kja bi jih lahko kombinirala.
upam da je aktiven link.
lp
Jaz imam pa poleti rada žive barve ampak čevljev pa še nikoli nisem mela drugačnih kot črne, bele pa vijolčne, zato sprašujem na kaj bi jih lahko oblekla. Se mi zdi da če bi bila v črnem bi tud dobr izpadle. Uglavnem moje so 😉
Za pozimi mam pa jaz tud samo tvoje barve pa mogoče še kakšno belo majico 🙂 aja, temno modre pa jaz nimam, mi ni všeč 😉 neprijetni spomini iz otroštva 🙂 Sem bla ene par let bolj ko ne mormarka 😉
Aja, pa v živo so res kjut, na sliki niso tok fajne 🙂
Lep vikend vam želim in lp
Za kasneje, npr. v septembru, ko imamo vsi še radi okus po poletju, se pa že malo shladi, bi bila pa luštna kombinacija na dolg jeans.
Predlagam ravno in širše krojene hlačnice ali tudi mogoče tudi jeans na zvonec. Zraven bi lahko nosila dolgo belo srajco, ki pade odpeta preko hlač. Pod srajco mogoče topek, npr. v naftno zeleni barvi, srajca odpeta, preko pa zapet rjav usnjen pas.
npr. na ta način:
Pas bi šel lepo zraven, ker je v podplatu pluta. Ker je razdalja na telesu med topom in čevlji tako velika, brez težave izbereš tudi odtenek temnejšo zeleno ali pink/vijola, kot je barva v čevlju. Tako kombinacija izpade tudi bolj jesenska.
Ali pa samo srajčka, brez topa, zapeta, a nošena ven iz hlač. Za čez pa mogoče pončo v primerni barvi ali pleten brezrokavnik.
lp,
Lenka
Si mogoče moški?
To bi pojasnilo vprašanja :-)[/quote]
Ne!
Ampak res ne razumem žensk, ki iz svoje garderobe delajo cele študije, no!
Sploh tisto z linki se mi zdi nekaj neverjetnega. Kako ene naštudirajo, kako mora stati ovratnik, pas, ni mi jasno, res ne!
Sama običajno garderobo kupujem garderobo ene ali največ treh znamk in potem ni toliko težav s kombiniranjem. Priznam, sem si kupila tudi že 2je čisto enake jeans hlače in večkrat si kupujem bluzice enakih modelov, samo različnih barv.
Forum je zaprt za komentiranje.