Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek NAJVEČJI PACKI S(M)O LJUDJE

NAJVEČJI PACKI S(M)O LJUDJE

Saj nam je vsem jasno, da smo največji packi ljudje?
Kakšen sosedov pes? Ali potepuška mačka! Drugih živali nikoli ne omenjamo!

Poglejte si okolico košev za smeti. Javna stranišča. Prireditveni prostor po kakšni žurki.
Skupne prostore v kakšnem bloku. Zvečer plažo ob morju, jezeru ali reki! Vsa divja odlagališča v naravi! Koliko človeških drekov je v gozdu? Koliko konzerv in plastike celo v visokogorju!
Na mestnih ulicah na stotine čikov, pljunkov, papirčkov………

Zadnjič se je za mano nekdo odhrkal in svinsjko pljunil. Obrnila sem se in pričakovala, da je to storil en zamaščen pijanec. NE – bila je urejena, ljubka bjondina, stara okoli 25 let!

Doma nimam živali. Nisem pasjeljubka, jih imam pa rada – zunaj bi bil dolgčas, če bi živeli samo ljudje.

Hočem vam povedat, da ste (zunaj svojega doma) največji packi ljudje!! In ne najedajte zdaj, jaz pa nikoli………jaz pazim………..jaz vedno odvržem……………

Od kje pa potem vsa ta nesnaga!!? OD NAS!!

Ja, in kako smrdimo, ko imamo tiste dneve. Smrad pod pazduho. Ustni zadah odžene celo muhe stran. Grozno.
In nisem kakšna pasjeljubka, nasprotno, sem človekoljubka.

No ja, dejstvo je to, da smo packi, ampak ne zaradi tega, ker nekdo pljune, ali kaj podobnega.

PAcki smo, ker se delamo fine. Vsak dan,kupimo na tone plastike. Ki jo s prepričanjem, da smo najbolj ekološki, vržemo v koš, ali celo sortiramo.

V atlantiku je kup velik kot država Kolorado smeti. Ja to so tiste smeti, ki končajo v kanti za s,eti. Proizvedli pa smo jih ljudje.

Samo, da ni na našem pragu pa se imamo za najbolj ozaveščene.

Potrebno se je zamisliti, kaj vse dnevno naredimo, potem pa imamo pravico kritizirati.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ja pacek je človek, ki pljune! Packi (v večini moški) ste, ker lulate ob cesti, za vogalom – žal vas je kar precej na stopnji psa.

Jaz nisem packa, ker kupim nekaj zapakirano v plastiko. Ni druge možnosti. In dnevno nič takega ne naredim, da nebi smela kritizirat packov!

Se pa popolnoma strinjam, da samo da ni na našem pragu – smo čisti ko solza.

Sploh sem pa začela to debato zato, ker jih veliko obsoja živali (nisem pasjeljubka) – sami sebe pa ne vidijo!

če bi ti potegnil, bi ugotovila, da ne obsojamo živali ampak lastnike le teh, k se jim ne da sklonit pa pobrat tistih kupčkov k jih psi spustijo, mačka zna vsaj zagrebst za sabo, pes pa ne torej je tle izključno na lastnikih psov, da pobirajo iztrebke ergo če maš psa še poskrb da bo čisto za njim al ga pa ne imet.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

no da ne bi govorili o čikih ki lezijo vsepovsod po tleh…

vsak človek je svoja svinja, ga ni človeka k bi bil 100% sterilen, pa če se babnce na glavo postavte.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Nehi plezat Primožu v rito, Gunči!

Ta debata je namenjena vam, ljudem! Vi (mi) smo packi. Neštetokrat večji od živali in lastnikov živali v zvezi z živaljo!!!

Pa če se ti “smrdulja” na glavo postaviš! S svojimi spermiči vred!

Kam pa mislite, da gre vaš mobitelček, ko ga zamenjate z novim ?
In vaše ne več moderne cunjice ?
Pa darilce je seveda nujno potrebno lično zaviti v originalni embalaži v celofan!
Moj make up je ups… iz nafte – so mi povedali, ker jaz tega ne vem, pa kaj zato..
Milo, dezodorant, iz česa so že?
Moj najljubša pijača je v taki mejčkeni fensi steklenički.
Poleti se seveda hladim s klimo.

In FUJ PASJI DREKCI, pa PJUNKI…kako je ta folk preprost in primitiven..sama nesnaga, ga je..pa še po hlevskem gnoju smrdi…

Prekleti globalisti, je rekel antiglobalist, oblečen v jeans in s koka kolo v roki.

Kaj pa sem jaz drugega napisal, kot to da smo packi? Ampak se ne vidimo, kako svinjamovsak dan to našo zemljico. Kdorne popuca pred svojim pragom, naj ne obsoja druge. Pa šekako svinjamo vsak dan, normalno da bolj kot vse živeli. Če bi se vse živali vsak dan opravljlale potrebo, kjerkoli, ne bi mogli narediti toliko svinjarije, kot jo naredimo mi.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Odlično argumentirano.

Se bo komu zasvetilo v betici? Žal, dvomim …

jst ne lezem nobenmu v rit, samo to tko je, vsi smo packi, tud proti svoji želji, babnce mate ta rdečo, pa mate vložke pa tampone, k niso lih biorazgradljivi, tko, da če se mate še za take “čistunke” onesnažujete okolje tud s tem, če ne z drugim zadevam.

Res je, kar pravi Gunnar.

Pis*a sekaš v napačne smeri Gunnar! Tudi ti si sral v plenice in še zmeraj. Ti piješ pir u piksnah – ne monovka. Ti 3 x več prdiš!

Pa še kej bi našla – okoli smrčanja, pa smrdljivih nog, pa kocin………pa ……………………………..ker sploh živiš, ha ha ha ha.

Pis*a sekaš v napačne smeri Gunnar! Tudi ti si sral v plenice in še zmeraj. Ti piješ pir u piksnah – ne monovka. Ti 3 x več prdiš!

Pa še kej bi našla – okoli smrčanja, pa smrdljivih nog, pa kocin………pa ……………………………..ker sploh živiš, ha ha ha ha.[/quote]

takrat k sm jst še sral v plenice so ble te tekstilne, ne tko kt dons, k otroc serjjo v samo plastiko, pir naročam v flašah, ker iz piksne ni to to, prdim tko kt vsak in vsaka itn. skratka zase tud sprejmi, da si packa, ker tega na noben način ne morš zanikat, pa če se še tko trudiš izpast fina, sam mam občutek da si to sam v virtuali, v reali a zakisana pa zanemarjena 😉

Kdo pa je zate zanemarjen? Zakisan?

Nekdo ki z Breffom nima zglancanega stanovanja? Nekdo ki se stušira samo s kapljico gela?
Nekdo ki vsak dan ne posesa stanovanja?

Nekdo ki si ne privošči vsako sezono novih cunj? Jih ne opere vsak drugi dan s kuglo?

Sem packa, samo ne tako velika kot drugi! In ti!

Zato o tem razpravljam, opozarjam in …………..berite me!

Pred vsakim “ki” je vejica, pa jo zanalašč nisem pritsnila!

Vzemimo si za vzgled naše prednike.

Naj nam zadiši pomaranča pod smrekco! Ne paničarimo z eno obdaritvijo in ne pričakujmo nemogoče!
Kdaj bomo zadovoljni s tem, kar imamo?

Navkljub temu, da smo vsi packi, pa vseeno “pop….”, če stopim v pasji drek. Ne zaradi onesnaževanja okolja, ker je itak razgradljiv, ampak, ker ga moram jaz s svojih čevljev pucat in to zato, ker se nekemu pasjeljubcu ni ljubilo za svojo živaljo počistiti. Grrrrr..

Packi niso pljunki pa kakci pa lulanje,to je vse naravno.Packi smo tisti,ki vozimo avte pa sortiramo smeti,ki potem še vedno nekje ostajajo.Packi smo tisti,ki živimo v svinjariji zato,da uživamo udobje,ki ga npr. pred 70leti niso imeli,ker so hodili peš pa so kupovali stvari v rinfuzi pa to takšne stvari,ki so bile le nujno potrebne-naravne,ne pa danes en kup strupa…!
Pa lep dan!

Ja, in proti segrevanju ozračja svarijo ljudje, ki vsakodnevno letijo na dolgih razdaljah …

Tokrat se pa strinjam s Primožem. Kar je tako redko, da moram to posebej izpostaviti. 🙂

Ja, in proti segrevanju ozračja svarijo ljudje, ki vsakodnevno letijo na dolgih razdaljah …

Tokrat se pa strinjam s Primožem. Kar je tako redko, da moram to posebej izpostaviti. :)[/quote]

Verjemi že marsičem bi se strinjala, ampak moja služba je takšna, da se z mano marsikdo ne more, jaz pa marsikaj ne smem povedati.

Primož

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close