Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najvecje cipe

najvecje cipe

v kerih poklicih razn zdravstvo ki je na prvem mestu

mene vsak dan dve prosita da jih jeb** medicinke

ve se zakaj smo sli na zdravstveno

medicinke rade sirjo noge

predvsem mlade

starejse niti ne

kje mate vi izkusnje ?

in pol se cudijo da jih zavrzemo ko drek  povprecne fufice z obrabljenimi vaginicami

eni sem dal prst notr k da bi v jamo padu pomoje bi lahko dva kurca nakmal fasala

i tako nej ozenim

pfuu

rabu eno uro da mi prsl

????Bomo rekli nekako tako.. Nebi se čudila da je to res.Najbolj zadrte babe so v zdravstvu,izživljanje nad pacienti,sploh ženskami ki so lepše od njih.IPP lj leta 2013 spomnim se k vceri,kasne kurbe tm

je hudic

Zakaj si ti tako obseden s tem, ali se ali ne, kdaj, s kom, kje, in zakaj se fukajo medicinke?

Fetiš?

fovs cemu? da izkoriscajo vaso luknjo? wtf

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6670, 24.10.2021 ob 16:47

Zakaj si ti tako obseden s tem, ali se ali ne, kdaj, s kom, kje, in zakaj se fukajo medicinke?

Fetiš?

fetis imam na preproste nezne zenske

radodajke rad izkoristim

rupa je rupa pri takih

blesava si

se en dokaz ko zenske mislite da se vas nategne samo ce ste dobre

zmota miske

morte jajca spraznit tiste ki niste za kej druga

bedni ste

https://www.ptice.si/2014/wp-content/galerija/ptice-slovenije-cipe/rjava_cipa_borut_rubinic.resized.jpg

ni velika, ma pa dolge noge

V zdravstvu je čedalje več tujk. Tem se gre pa itak samo za premoženje.

blesava, 24.10.2021 ob 16:52

blesava si

se en dokaz ko zenske mislite da se vas nategne samo ce ste dobre

zmota miske

morte jajca spraznit tiste ki niste za kej druga

bah, takega tipa se s palco ne dotaknem, ki se je praznil v nevem koliko bab, samo zato, da se je pač praznil. Gravž. Na nivoju živali. In pol taki pričakujejo, da jih boš obravnaval kot ljudi. Samo vozi, miško. Točno takih si vreden, kakršne naskakuješ.

mah no ja, 26.10.2021 ob 21:31

bah, takega tipa se s palco ne dotaknem, ki se je praznil v nevem koliko bab, samo zato, da se je pač praznil. Gravž. Na nivoju živali. In pol taki pričakujejo, da jih boš obravnaval kot ljudi. Samo vozi, miško. Točno takih si vreden, kakršne naskakuješ.

tako je. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close