Najstnice – vonj pod pazduho
No, mi doma nimamo najstnice, je stara šele 6 let (sicer kar velika za svoja leta:130 cm/28 kg) in se zdaj že drugo leto ukvarjam s tem problemom. Pa mi je vse jasno glede teh stvai – bombažna oblačila, vsakodnevno tuširanje,preoblačenje,.. Tudi zdravnica mi ni vedela povedati kaj pametnega, razen, naj bom pozorna, če bi ji začele poganjati dlake pod pazduho,..v smislu, da nastopi prezgodnja puberteta.
Prav vesela bi bila, če bi se oglasila še kakšna mama s podobnimi izkušnjami, ker se mi to pri 6 letih zdi prehitro,..
Lep dan,
Hja!, res si pojdi najprej pogledat razpredelnice glede velikosti in teže otrok, in ne kar na pamet dajat neumestnih komentarjev. Naša punca je glede teže in velikosti čisto v normalnem sorazmerju, le da so to mere za povprečno osemletnico. Je bila pred 14 dnevi na sistematskem pregledu za šolo.Je pač med večjimi.
No, jaz še vedno upam, da se bo oglasila tudi kakšna mama, ki ima dejansko podobne izkušnje, ne le kakšen “firbec”.
Pa lep večer,..
Naša 11 letnica ima že kakšno leto Citrus Deodorant od Welede. Sestavine: voda, alkohol (je ne draži) mešanica eteričnih olj, limonino olje.
Res ne vem, zakaj bi ob vseh informacijah o šlodljivosti Aluminijevega klorohidrata otroka izpostavljala, če mi ni treba.
Hči pa se deodorira po potrebi in ne vsak dan.
Lp
Ines
Forum je zaprt za komentiranje.