Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Najslabša avtopralnica v LJ

Najslabša avtopralnica v LJ

Pred štirimi leti je bila avtopralnica Kompas v Šiški (last Parks 1d.o.o.) še kar vredu. Sedaj pa vsako leto slabša. Predpranje je velikokrat zelo hitro, krtače so zelo močne, ko pa kupiš žeton za sesalec ali pranje tepihov pa te naprave zihr ne delujejo. Če pa že delujejo pa sesalec ponavadi vleče tako slabo, da se ga človeku ne da uporabit. Podn od podna!

Zelo všeč mi je pa avtopralnica za Bežigradom Pri AMZS. Pa BTC je tudi v redu.

Kam pa vi vozite prat svojega Pikija?!

Zato pa jaz sploh ne hodim v avtomatske pralnice!
Grem rajsi sam oprat na zetone…porabis 2-3 zetone (500-750 sit) pa si ga fajn operes.

Poskusil sem že več avtopralnic. Najbolj zadovoljen sem s tisto na Dunajski, na levi strani proti obvoznici, takoj za obema črpalkama in pred WTC.
Cena konkurenčna, storitev dobra, prijazno osebje, pa na krtačah imajo trakove, ki so baje bolj prijazni do avtolaka.
Še kakšne izkušnje ali komentar? Zlasti me zanima ta zadeva s trakovi …

Pri AMZS, ali pa Bužga (v Lj.). Nikakjor ne v prlanico z najlonskimi krtačami. Penasti trakovi al pa ročno pranje …

moj avto je bil pred 1 terdnom prvič deležen pralnice, pa še dolgo ne bo več
ravno pri kompasu so mi lepo streho podrgnili, prasc*
nikoli več tja

Avtopralnica Kompas 24 ur je bila v avgustu 2009 pod novim vodstvom v vseh ozirih popolnoma prenovljena. Poleg nove vrhunske avtopralne steze Chist, ki zagotavlja najkvalitetnejše avtomatsko pranje avtomobilov, si močno prizadevamo, da bi tudi z ostalimi storitvami ročnega in notranjega pranja vozil, pa tudi s skrbnim odnosom zaposlenih do naših strank, lahko ponovno v največji meri izpolnili visoka pričakovanja naših strank.

Avtopralnica Kompas 24 ur je bila v avgustu 2009 pod novim vodstvom v vseh ozirih popolnoma prenovljena. Poleg nove vrhunske avtopralne steze Chist, ki zagotavlja najkvalitetnejše avtomatsko pranje avtomobilov, si močno prizadevamo, da bi tudi z ostalimi storitvami ročnega in notranjega pranja vozil, pa tudi s skrbnim odnosom zaposlenih do naših strank, lahko ponovno v največji meri izpolnili visoka pričakovanja naših strank.

New Report

Close