Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek NajOKUSNEJŠE restavracije

NajOKUSNEJŠE restavracije

na štajerskem ješ solidno in za zmerno ceno ,recimo pri Šikerju, pri Smogavcu,pri Pecu, pri treh ribnikih, Murkotu, zeleni gaj pa tud kak štorman se najde vmes..

Kaj pa je tle okusnega za pojest? :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

imajo.
doma nimamo že 1 teden kaj za pojesti in sem se s šefom dogovoril za en EPP.
danes ob 15 h, bomo v zahvalo postreženi in jutri, ali bolj pozno popoldne ti povem, kakšna je bila okusnost v restavraciji.

ja?

imajo.
danes ob 15 h, bomo v zahvalo postreženi in jutri, ali bolj pozno popoldne ti povem, kakšna je bila okusnost v restavraciji.

ja?[/quote]

Ne štekam.

imajo.

ja?[/quote]

Ne štekam.[/quote]

Mislil sem, da me boš vprašala, kaj smo jedli in ne, da imaš “LL”.
Še vedno lahko vpašaš:)

na štajerskem ješ solidno in za zmerno ceno ,recimo pri Šikerju, pri Smogavcu,pri Pecu, pri treh ribnikih, Murkotu, zeleni gaj pa tud kak štorman se najde vmes..[/quote]

Šiker, Pec, mmmm.
Nažreš pa se v Svetem Antonu v Slovenskih goricah (velja samo za poletje na vrtu, znotraj ni za hvalit:),)

Cubo v LJ, na Ptuju gostilna Ribič, na Gorenjskem Ančka v Šenčurju in Krištof v Predosljah.

In Cantina Mexicana.

@ krivokljun….

Ja v Muenchnu… Najboljše 3 pizzerije ( za naju):

1. pizzerija L*Osteria, Leopoldstrasse 28a (rezervacija obvezna!!!), tel; 089/38 88 97 11, odprto Po-so: 11-24, nedelja+prazniki: 12-24

2. Sinans, Goetheplatz (točnega naslova in delovnega časa ne vem)

3. Calabrone, Willi-Brandt-platz 5, / Messestadt West (delovnega časa ne vem).

Za zadnji dve rezervacije ne potrebuješ… Vse tri najdeš na internetu.

Pa dober tek! In dobrodošli v Muenchnu, kjer imamo že sneg…

Hvala, mali zmajček, zabeleženo 🙂 Če bom kdaj jedla pri njih, napišem svojo oceno 😉 Da lahko primerjava.

No, fantje, ne mislim na velikost pocij (kje se lahko “nažreš”), ampak, kje je dobra hrana (torej ne premastna, ne preveč začinjena, ampak s stilom, raje manj kot več, ni terba da je minimalistično, kot je v navadi ala Gostilna išče šefa, na prvem mestu je,d a je okusno – sicer je to za debatirat, kaj je komu okusno 🙂 ampak vseeno).

Mene ne zanimajo, kje imajo največje šnicle in kje lahko za 3 evre dobiš kosilo, saj je logično, da take gostilne niso kvalitetne.

Recimo, izjemno težko je najt eno res dobro govejo župco, ki ni instant ali preveč soljena – na plano z idejami.

Gostilna Brin, Trbovlje: odlična hrana (v gosti gobovi juhi dejansko plava kar nekaj jurčkov in ostalih gob, ni čutiti, da bi bila zgoščena z ajpremom), solidne porcije, zelo okusno (recimo matevž in ne premastna krvavica), bi jim kar 10-ko napopala.

najokusnejša “restavracija” je ona kočura iz pravjice od Janku in Metki – vsa iz čokolade ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

priporočam oštarijo v dolenskih toplicah. dobro razmerje kakovost/cena

http://jemzunaj.blogspot.com/2014/02/ugodna-ostarija-v-dolenjskih-toplicah.html

Če se smukate po Prekmurju – Gostilna Rajh Bakovci ali pa Tramšak Žerovinci. Odlična hrana je pa treba včasih tudi rezervirati.

Gazela, kake so pa kaj cene? 😉

Razmerje cena-hrana je odlična. Rajh ima tudi odlične domače jedi, npr mi smi bili na kolinah, bograču, jelenčku, sladica – res okusno – mogoče malo dražje recimo koline so 7 eur, jelenček 12 uer – tako nekako, če se prav spomnim. Tudi odlična vinska karta – greš lahko z dragim ali z otroci. Imajo tudi lepo teraso sedaj ko se bližajo topli dnevi. Gostilna z dušo in verjamem, da jo še boš obiskovala. Jaz jo vedno ko sem v tem koncu. Priporočam.

Tukaj je nekja z njihovo ponudbo, sicer pa pogooglaj.
Gostilna Rajh, Bakovci

Slikovita narava in prostranost pokrajine narekujeta življenje v katerem se prepleta nešteto okusov in možnosti za domiselno in edinstveno kulinariko. Ljubezen do hrane želimo vzbuditi v vseh in vsakomur, ki poskusi naše dobrote.

Spomladanska ponudba:
– regratova solata
– velikonočna šunka z jajcem in hrenom
– rižota s čemažem
– čemaževa juha
– rižota s svežimi šparglji in svinjsko ribico
– prekmurska šunka z ajdovo kašo v solati
– pečena gosja jetra
– fazanova juha
– čarna

Prekmurska kuhinja:
– hišni ajdov kruh z orehi