Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice najlepši kampi v istri

najlepši kampi v istri

Kateri se vam zdi najboljši, najlepši kamp v Istri, primeren za družinsko kampiranje? Zanima me Istra tam nekje od Poreča do Medulina.

Ja kamp pod domačo smreko ta je najlepši nahaja se med Rovinjem in Fažano mislim da je to Borovo naselje.

Sem iskala po internetu in ne najdem tega kampa, mislim da me malo bolj zanimajo vecji kampi s kaksno animacijo in to, pac da je primerno za druzine, da otrokom ne bo dolgcas. Pa tudi da se najde kaj v kampu (kaksna gostilna kjer je plesisce) da se greva lahko se midva malo zavrteti zvecer.

za tole kar si pa tukaj nastela, vam bo pa verjetno zelo vsec kamp Polari blizu Rovinja. Animacija za otroke je super, lepe plaze, velike parcele, ni prevec naguzvano (vsaj meni se ne zdi), bazen imajo in imajo potem za najstnike ponoci vcasih pool partyj pa mislim da je tudi terasa pri eni restavraciji, tam se lahko plese in je ziva glasba vsak vecer. Za otroke pa je res super, nasi so tako uzivali kot se nikoli, bomo se ocitno morali vracati ampak z veseljem ker je res lep kamp. takrat ko smo bli mi je bil postavljen se tak mali lunapark s tistimi napihljimi igrali, so pa rudi v vodi tista igrala, cista voda, otroske kopalnice in druzinske (lahko druzina najame eno kopalnico), tudi za pse je zelo dobrodoslo saj so tusi, plaza za pse itn. oglej si malo na spletni strani avtokampi.si, tam je fajn opisan vsak kamp na hr in slo

Hvala, polari. Sem si pogledala to stran ja, sem nasla ene par kampov pa mi je tale Polari res najbolj vsec, se mi zdi da se bomo kar tja odpravili ja. Seveda pa bi to se koncna odlocitev tako da ste vsi se vabljeni kaj povedat o istrskih kampih. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close