NAJHRANA ZA NAJZDRAVJE
Jaz sem dobila ta teden na knjižnem sejmu to knjigo v roke in vam povem, to je enkratna knjiga. Takoj sem jo kupila in jo sedaj že veselo prebiram. Noter je tudi veliko receptov, ki se slišijo zelo dobro in tudi jedilniki za vsak dan. Kniiga je napisana tako, da temelji na 14 najživilih, potem so za vsako živilo posebej napisani učinki, kako deluje kaj, na kaj deluje, kje so viri vitaminov,.. in vse to temelji na raziskavah. Knjiga je prevod angleske uspešnice. Kar je pa najbolj zanimivo je pa to, da je na koncu knjige seznam najkakovostnejših živil, ki se dobijo v naših trgovinah. Tega jaz še nisme nikjer zasledila in se mi zdi, da je to res novost na našem knjižnem trgu.
Hej!
Zanimivo.
Mene ja pa potegnila na vcerajsnjem Polnocnem klubu knjiga zbranih receptov SILA ( zene tujih diplomatov in gospodarstvenikov).
Danes bodo imele Bazar. Knjiga stane 3000 sit in ves zbrani denar od nje in bazarja gre v dobrodelne namene. Bojim se, da bo ze na Bazarju razprodana. Zanimiva se mi zdi v toliko, ker so recepti zensk iz najrazlicnejsih drzav.
Lep pozdrav Babi
Hej, Avena! Sem malce ” fous”! Sem pa gotovo prihranila nekaj tolarckov:)
O knjigi bos pa kaj vec povedala, ko jo bos se ti pregledala in kaksen recept bos tudi napisala, kajne?
Pred leti je bil Bazar tudi v Kopru. Kupila sem kos potice, ki sta jo spekla
gospa Stefka in takratni predsednik Kucan. Bila je zelo njami. G. Stefka je bila tudi prisotna.
Potem me pa sestra ni mogla odvleci od siciljskih domacih dobrot.
Marmelade iz agrumov in kozji siri so romali v mojo kosaro.
Lep pozdrav Babi
Forum je zaprt za komentiranje.