Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice najhitrejša pot na Kofce

najhitrejša pot na Kofce

Zanima me katera je najhitrejša pot na Kofce, s katere strani, kako daleč se lahko pripelje z avtom in koliko cca. se hodi?

Hvala za odgovore in pozdrav!

Najhitrejša in meni najlažja pot je iz Podljubelja, od gostilne Ankele. Od tu najprej se lahko po makedamski cesti pešlješ še precej visoko, do zadnje kmetije, kjer ob cesti pustiš avto in potem peš odrasli cca. 30 – 45 min., z otroci dobro uro, odvisno od starosti. Ko začneš s potjo v gozdu imaš tu dve poti, ena je naravnost nakreber, precej strma in stopnišasta, druga gre desno, malo bolj naokoli in ta je mnogo lažja in položnejša.
Ena pot gre pa tudi v Tržiču desno, čez Jelendol. Tudi ta pot je zelo zanimiva a ti jo žal ne znam razložiti, ker sem še tu le 2x, pa še to je kar precej dolgo nazaj.

Lep pozdrav še od mene!

Od Jelendola pa na levo gor po gorski cesti in samo sledite oznakam. Potem pa imate pot do kapelice in višje gor do doma na Kofcah.

Srečno pot in pozdravite naš tržiški konec! Darko Ž.

a zdej k je blo v cajtngu pa vsi na Kofce al kaj

mi tud mogoče

Saj na Kofcah je lepo, nič ne rečem. Tudi mi se kdaj sprehodimo do gor, lep razgled je. Priznam pa, da gremo domačini rajši v manj obljudene postojanke.
Ena takšnih je koča na Dolgi njivi. Dobra postrežba in prijazni oskrbniki.

Toplo priporčam.

Še link.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close