Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Najemnina

Najemnina

V Novih Jaršah nasproti Btc-eja bi želel oddati stanovanje 37 kvadratnih metrov v najem, je popolnoma na novo obnovljeno z vso opremo, pa me zanima če ima morda kdo izkušnjo kakšne so cene..?
Lp, uroš

meni ga oddaj, če pa že lahko zbiram ceno, bo 25.000 na mesec dovolj :))) ne, hec, ampak ravno zadnje cajte me tok zlo vleče nekam na svoje, da se mi dobesedno meša!

Jaz sem pred nekaj leti hotela najeti stanovanje 40 m2 in bi me prišlo 50.000/mesec brez stroškov. Tako da lahko računaš samo navzgor; koliko pa je tvoja odločitev

lp

Ja če sem iskren res pričakujem več kot 50.000,00 sit, stanovanje je opremljeno nadstandardno.

Hvala za odgovor….

Lp, Uroš

Živjo!

Če bi ga želel oddati za daljše obdobje, dolgo obdobje, sva midva s fantom zelo resna kandidata.

LTM, žau je že oddano.

Lp, Uroš

Uroš – kaj je zate nadstandardno………..

Nadstadardno, popolnoma novo pohištvo po celem stanovanju,nova kopalnica, nov pralno sušilni stroj, tv v spalnici, tv v dnevni sobi, glasbeni stolp, dvd, videorekorder….
Tako da najemnik prinese seboj samo svoje cote in posodo, pa še posode ni potrebno ker je tudi že nova….

Lp, Uroš

Stanovanje je po opisu zelo čedno samo nadstandardno pa ni. Kaj misliš, da ljudje živijo brez strojev in TV?

Alice, v večini oddajajo stanovanja v zelo slabem stanju z dotrajanim pohištvom, ali pa celo brez pohištva…..??, zato sem mnenja da je to stanovanje nadstandardno, mogoče se nism prou izrazu…

Lp, Uroš

Bila sem malo preostra saj ti dam prav, je pa res, da pri nas ni definirano kaj so nadstandardna stanovanja. Zdaj vse kar ni v razsulu prodajajo za nadstandardno. Zgradijo blok z lepim razgledom in rečejo, ja to je pa nadstandardno. Zato sem alergična na ta izraz, ker prodajajo meglo za velik denar. Tvoje stanovanjce je mogoče v vsej tej ponudbi res nadstandardno.

Mogoče je pa to za to, ker je standard na psu? A imaš vsaj približno predstavo, kakšno je povprečno stanovanje v povprečnem bloku oz. stolpnici?

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Bili so iz agencije res so pohvalili kako je lepo opremljeno, celo omenili so da ga je škoda za oddajanje.

Lp, Uroš

ja, sej so spodaj že neki napisali na to temo……..

Samo gospodinsjki aparati in zabavna elektronika v stanovanju je daleč od nadstandarda,,,,, tv ma danes vsak doma, pralne in podobne stroje tud…. tko da težko rečeš da je to nadstandardno……., če rečes da oddajaš opremljeno stanovanje človek to pričakuje notr……
potem pa folk za te stvari hoče še ne vem koliko dnarja…….

Nadstandard…….. jacuzi, vodna postelja, klima, kakšna bolj eksotična gradnja – razporeditev prostorov, glede zabavne elktronike – televizija z diagonalo čez meter, kakšen res hud hi-fi, …….. to je nadstandard….

res je…..
zadnjič sem šel gledat neko stanovanje…..nadstandard…… ja valda…..
notr je bla televizija-lohka jo gledaš samo z enga metra, radio – še u prašku dobiš bolšga, da ne govorim u jogiju na postli k je bil čist flekast, pralni stroj- kwa je že to………

Vsak pezde k ne prodaja golih sten pravi da ponuja nadstandard…….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close