Najemnica v bloku dela zdrahe
Pozdravljeni,
kupili smo stanovanje v starejšem bloku v mestem jedru, kjer smo vsi lastniki razen eno stanovanje je v najemu. Noter je ista familja že 50 let in trenutno sta noter le mama (80+) in hčerka (60). Obe sta cel dan doma in zaradi odvečnega časa non stop težita ostalim stanovalcem. Vidiš, kako visijo na oknih, ko prideš domov. Gledajo, kdo prihaja oz. odhaja. Moti jih, kam smo dali klimo, baba si misli, da jo bomo odstranili. Njihovi lastniki stanovanja imajo ne rešene zadeve glede dediščine in ne plačujejo nobenih stroškov bloka. Tudi najemnici ne plačujeta nič Redno pa npr. uporabljata dvigalo, ki ga nista plačali ne ob izgradnji, niti vzdrževanja ne plačujeta. Obe sta neolikani, prepirljivi, non stop se pritožujeta in nič jima ni ok. Ima me, da poiščem lastnike in ih prepričam, da jih ven zabrišejo.
Anonimno 8955, 30.08.2025 ob 15:13
No ja… za klimo res rabiš ne vem koliko procentov soglasja.
Teži ostalim, da se obnašajo kot šerifi, pa je sam isti. Poznano.
Za klimo imam soglasja. Prav tako jo je odobril upravnik in tehnik. Zdaj, ko je klima gor že 6 mesecev, pa se stara užiga, da njej segreva okna. Mhm. Jaz sem v tretjem nadstropju, ona pa v petem.
Forum je zaprt za komentiranje.