Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najemanje Filipincem, Indijcem ipd.

Najemanje Filipincem, Indijcem ipd.

Ali jim agencija najde stanovanje in potem od tistih 12.000 €, ki so jih plačali za prihod uredi nastanitve? Imajo na lokaciji stalni naslov? Kako imajo sicer stalni naslov?

Ali poznate koga v Lj, ki oddaja Indijcem, Pakistancem, pa nima tu naslova? Kje ima naslov? Mu date stalni naslov?

To so sužnji, ki bodo pobegnili takoj, kot bodo lahko oziroma se bodo vsaj osnov naučili.
Na njih vsi služijo.
Država zasluži zaradi sporazuma.
Agencija zasluži, ki jih pripelje.
Potem najemodajalci zaslužijo, ker jih nabašejo 30 v eno hišo in vsak plačuje zase, ne skupaj.
Potem podjetje zasluži, ker jim da najmanjšo možno plačo.

In potem tak delavec takoj odide ko lahko ali pa ZAČNE DELATI ISTO, iskoriščati druge. Isto kot kurbe, ki postanejo zvodnice.

ZAKAJ?

Ker če samo delaš kot delavec s to plačo ne moreš vzeti niti najemna lastnega stanovanja. Torej kaj ti sploh ostane? Odhod nazaj ali izkoriščanje drugih?

Zato se Slovenija spreminja v islamsko državo, kjer so sužnji samoumevni.  Ni samo zavzamanje levica za islamizem, ampak je tudi realnost takšna – IZKORIŠČANj na izkoriščanje. Najbolj odvratno je pa to, da to dela SD, levica. Kolk so to ljudje zabiti…. kolk je naša levica zabita… sej to ni več res.

Zato se Slovenija spreminja v islamsko državo, kjer so sužnji samoumevni.  Ni samo zavzamanje levica za islamizem, ampak je tudi realnost takšna – IZKORIŠČANj na izkoriščanje. Najbolj odvratno je pa to, da to dela SD, levica. Kolk so to ljudje zabiti…. kolk je naša levica zabita… sej to ni več res.

Filipinci so katoličani. Med Indijci je sicer kar nekaj muslimanov, večinoma so hindujci, sikhi, đainisti in še kakšnih pol milijona drugih verstev je tam. Tudi katoličanov in protestantov med njimi ne nanjka, Pač, posledice misijonarjenja. Nepalci so večinoma budisti. Nekaj ti mora biti jasno, musliji ne hodijo v Evrop delat temveč je to za zdaj še nekakšna prikrita okupacija, ne bo več dolgo, ko bo javna. Prej naštete sužnje tudi muslijo krvavo izkoriščajo, zlasti Saudi in v Emiratih. Tako, da ne mešaj hrušk in jabolk. Seveda bi vsak normalen vse naštete raje videl v njihovih domovinah delati, a žal kapital hoče drugačno sliko sveta.  Med vsemi naštetimi edino musliji niso pripravljeni nič delati. Oni bi se samo vojskovali, goljufali in osvajali ozemlja v imenu svojega boga. Ne smem napisati njegovega imena, ker bi me Styria  takoj blokirala. Ajajajaj….

Odgovor na objavo uporabnika
Nekaj podatkov, da ne boš preveč ignorantski, 13.09.2025 ob 12:04

Filipinci so katoličani. Med Indijci je sicer kar nekaj muslimanov, večinoma so hindujci, sikhi, đainisti in še kakšnih pol milijona drugih verstev je tam. Tudi katoličanov in protestantov med njimi ne nanjka, Pač, posledice misijonarjenja. Nepalci so večinoma budisti. Nekaj ti mora biti jasno, musliji ne hodijo v Evrop delat temveč je to za zdaj še nekakšna prikrita okupacija, ne bo več dolgo, ko bo javna. Prej naštete sužnje tudi muslijo krvavo izkoriščajo, zlasti Saudi in v Emiratih. Tako, da ne mešaj hrušk in jabolk. Seveda bi vsak normalen vse naštete raje videl v njihovih domovinah delati, a žal kapital hoče drugačno sliko sveta.  Med vsemi naštetimi edino musliji niso pripravljeni nič delati. Oni bi se samo vojskovali, goljufali in osvajali ozemlja v imenu svojega boga. Ne smem napisati njegovega imena, ker bi me Styria  takoj blokirala. Ajajajaj….

Veliko  je na obali Nepalcev. Mrgolijo. Kje so pa vsi? Se šolajo tu verjetno. Veliko je starih  do 18, predvsem punc.   Verjetno  mladoletnice ne delajo, ni razumljivo več nič.   LJ pa se zvečer spremeni v zavese. Opazne so vinske barve ali temno rdeče po novem, verjetno pripadajo višjemu sloju.  Slovenca zvečer pa skoraj ne vidiš, le klošarjev je nekaj po klopeh.

Indijc bo delal samo toliko časa dokler mu bo šlo za preživetje. Takoj ko si uredi status, dobi podporo, ga ne bo več na delo. To so najbolj leni ljudje na svetu, tudi Pakistancj so isti. Niso navajeni delat, ne skrbijo za čistočo, skratka podn od ljudi. Samo ne zaposlit teh ljudi, ker od njih nič ni. Danes pride delat, naslednji dan ne, potem zamudi po par ur ali gre par ur prej iz dela. To niso ljudje na katere se lahko zaneseš.

Daleč stran od golazni, 13.09.2025 ob 12:45

Indijc bo delal samo toliko časa dokler mu bo šlo za preživetje. Takoj ko si uredi status, dobi podporo, ga ne bo več na delo. To so najbolj leni ljudje na svetu, tudi Pakistancj so isti. Niso navajeni delat, ne skrbijo za čistočo, skratka podn od ljudi. Samo ne zaposlit teh ljudi, ker od njih nič ni. Danes pride delat, naslednji dan ne, potem zamudi po par ur ali gre par ur prej iz dela. To niso ljudje na katere se lahko zaneseš.

nasim kapitalisticnim izkoriscevalcem to nic ni pomembno,   steje jim samo, da ga lahko cim manj placa dokler hodi na siht…

in potem se cudijo zakaj jim drugi nocejo delat, ker ni vazno kako si priden, deloven, samo to, da si cimmanjsi strosek

Tako pač hoče gospodarstvo – zasebni sektor. In sveto gospodarstvo ima vedno prav

Ime in vzdevek, 13.09.2025 ob 12:30

Veliko  je na obali Nepalcev. Mrgolijo. Kje so pa vsi? Se šolajo tu verjetno. Veliko je starih  do 18, predvsem punc.   Verjetno  mladoletnice ne delajo, ni razumljivo več nič.   LJ pa se zvečer spremeni v zavese. Opazne so vinske barve ali temno rdeče po novem, verjetno pripadajo višjemu sloju.  Slovenca zvečer pa skoraj ne vidiš, le klošarjev je nekaj po klopeh.

Pa ti si nor. Vsi so sami moški, nepalcev pa sploh ni. Sami Indijci in Albanci vsi po vrsti

Še vedno veliko manj kot na Dunaju 🙂

soba636, 13.09.2025 ob 06:11

Ali jim agencija najde stanovanje in potem od tistih 12.000 €, ki so jih plačali za prihod uredi nastanitve? Imajo na lokaciji stalni naslov? Kako imajo sicer stalni naslov?

Ali poznate koga v Lj, ki oddaja Indijcem, Pakistancem, pa nima tu naslova? Kje ima naslov? Mu date stalni naslov?

Agencija jim pobere denar. Za nastanitev jim plačajo redko oziroma delodajalec. Trenutno jih je za celo mravljišče, a čakajo na papirje za nazaj v domovino. Stalnih naslovov jim lastniki ne dajo, ker je tveganje s “socialno” državo preveliko. Te zanima še kaj? Svoje življenje si uredi, saj ti s svojim minimalcem zanje ne boš plačal centa.

Anonimno882, 13.09.2025 ob 13:25

nasim kapitalisticnim izkoriscevalcem to nic ni pomembno,   steje jim samo, da ga lahko cim manj placa dokler hodi na siht…

in potem se cudijo zakaj jim drugi nocejo delat, ker ni vazno kako si priden, deloven, samo to, da si cimmanjsi strosek

Ker nimajo kadra v gradbeništvu in na smetiščih. Komunističnih baljancev in sponzoriranja njihovih družin so se prenajedli.

Vse polno tipične komunajzerske miselnost; sužnji, izkoriščanje, … bla bla.

Koliko bi po vašem prepričanju morali biti plačani, da ne bi bili sužnji?

Se indoktrinirani retardi sploh zavedate zakaj gredo dotični v svet?  Vsekakor večina.  Zato, ker je njihovo delo bolje plačano drugod kot doma.  Jasno??  Kaj so pa potem, če ostanejo v Pakistanu, Nepalu, Indiji ali na Filipinih in tam delajo kot nekvalificirani delavci?  Tudi sužnji?  Kaj ste pa vi, ki delate za neto jurja ali dva in vse zagonite nase?  Razvajene pizde?

Se zavedate, da večina njih ne more za lastno rit zapraviti celotne plače?  Živijo še koga tam od koder so prišli, a prav?  Se vam ne zdi logično, da namesto, da bi zapravljali na lastni življenski standard, nekaj kar je vam samoumevno, sami raje živijo kar se da skromno, da lahko več privarčujejo in pošljejo “domov”, družini, si tam zgradijo preprosto ultra poceni hiško, itd?  Ste sposobni dojeti, da jim ustreza, da denar ne zapravljajo na bivanje v lastnem stanovanju, nekaj kar je “samostojnemu” Slovencu edino normalno čeprav vas večina ni le tega nikoli sama zaslužile in se lahko le prednikom zahvalite, da so uspeli tudi vaši riti zagotoviti standard, ki si ga sicer ne zaslužite?

Pa še to.  Marsikateri od teh, ki jih vi vidite za sužja, bo skozi leta ultraskromnega življenja uspel postati svoboden do te mere, da bo lahko v svoji državi živel brez tega, da izigrava sužnja.  Kaj boste pa vi, ki brez jerbanja na zmorete drugega kot šiht do penzije, ko boste prestari za karkoli drugega kot vegetiranje?

Komplet svetonazor imate tako kolosalno zjeban, da me prime, da bi šel bruhat.

Nove bolezni, higiena na minimumu.

Borovnice iz Poljske so bile zelo odmevne na Nizozemskem. Prav taki delavci so borovnice obirali. Četudi so bile borovnice zamrznjene…hepatitis ni zamrznil.

Veliko takih ne ve kaj je higiena, sploh ne na nivoju EU, pa že tu je razlika pri hotelskih nastanitvah.

Mi je govorila znanka stevardesa. Pakistanec je počeli med sedeže in se usral. To jim je popolnoma normalno.

Jaz se ne pritalnem hrane, ki mi jo kdo tak dostavi. Tudi pri dostavi se dotikajo skatle, skatlo potem odpres in vzames kos pizze, včasih tudi pokukajo vanjo…fuj in fej. Dvomim da imajo HACCAP opravljen in lab teste za rokovanje s hrano, tudi če jo samo dostavijo, ker ni zapečatena ali hermetično zaprta

Anonimno 6564, 13.09.2025 ob 21:03

Nove bolezni, higiena na minimumu.

Borovnice iz Poljske so bile zelo odmevne na Nizozemskem. Prav taki delavci so borovnice obirali. Četudi so bile borovnice zamrznjene…hepatitis ni zamrznil.

Veliko takih ne ve kaj je higiena, sploh ne na nivoju EU, pa že tu je razlika pri hotelskih nastanitvah.

Mi je govorila znanka stevardesa. Pakistanec je počeli med sedeže in se usral. To jim je popolnoma normalno.

Jaz se ne pritalnem hrane, ki mi jo kdo tak dostavi. Tudi pri dostavi se dotikajo skatle, skatlo potem odpres in vzames kos pizze, včasih tudi pokukajo vanjo…fuj in fej. Dvomim da imajo HACCAP opravljen in lab teste za rokovanje s hrano, tudi če jo samo dostavijo, ker ni zapečatena ali hermetično zaprta

.https://www.slovenskenovice.si/novice/svet/dvanajst-ljudi-se-je-okuzilo-z-virusom-hepatitisa-a-ko-so-pojedli-borovnice-iz-trgovine/

Dober tek

Veliko jih ima podjetja ta katera plačujejo enako kot vi. Aja, vam podjetja ne grejo najbolje, ker ste še v komunizmu. Tako, da od države nimajo nič. Bolj so problematični Woltovci varianta, ki pripeljejo ženo in otroke. Večni komunistični problem ostajajo balkanci, kjer imajo politiki interes. Pol teh Indijcev gre stran, ker ste jim zanič država. Sanjajo vse drugo. Razen, če se katera na kamasutro obesi.

Uvažajo jih zato,da naredijo red v Sloveniji.Ogromno je že mafijskih klanov,ki prevzemajo mafijski trg.Že mafijci se bojijo migrantov.

V Celju vem da jih vec stanuje pri zasebniku, ki oddaja sobe tujim delavcem. Imajo tudi od Sberbank kartice.

. https://www.instagram.com/reel/DOfuxtxj5Va/?igsh=MXFsbGYyOWU1M3Z3YQ==

Evo vam koliko pakistanec, ki v ZAE z motorjem dostavlja pakete, zasluži in koliko pošlje svojim v Pakistan (50%).  Morda kdo dojame kako pomembno je, da čim manj porabi za lastno življenje, najemnino, itd.  Ne potrebuje standarda, ki je vam edino sprejemljiv.  Niti v Pakistanu ga ni imel.

Kako bi pa vi živeli, če bi vsak mesec na stran dajali 50% svojih dohodkov?  Nezamisljivo vam je, a ne?  No, vidite, enim je to “normalno”.

In, veste kaj?  Razlog da nekateri nismo več nikomur “sužnji”, je ravno v tem, da smo skozi reinvestiranje privarčevano tako dolgo plemenitili, da lahko danes živimo “svobodno”.  Ne več “ot “sužnji”.

Vem, vem, komunajzerjem tako daleč ne nese.  Tisti, ki kaj imamo, smo to menda dosegli le skozi izkoriščanje drugih, krajo, “grebatorstvo”, itd.  Skratka, ta bolan pogled na svet vas ne bi mogel bolj sabotirati.

Vsak si zasluži človeške pogoje za delo in bivanje.

Ni vsak lopov, ki ima imetje in je ustvaril s svojimi rokami. Veliko jih je poštenih z moralnimi vrednotami, a veliko več je izrojenih lopovov. Ker država dopušča, da lopov spravi firmo na Kant, gre v osebni stečaj in ko vse malo potihne odprejo nove firme in jovo na novo.

Tam, kjer so Indijci, Pakistanci, Filipinci bi morali redno biti kontrole in strog nadzor o pogojih dela.

Kajpak, se raje vozijo naokoli in globijo  dedke, ki barvajo ograje.

Misel dneva, 14.09.2025 ob 10:35

Vsak si zasluži človeške pogoje za delo in bivanje.

Ni vsak lopov, ki ima imetje in je ustvaril s svojimi rokami. Veliko jih je poštenih z moralnimi vrednotami, a veliko več je izrojenih lopovov. Ker država dopušča, da lopov spravi firmo na Kant, gre v osebni stečaj in ko vse malo potihne odprejo nove firme in jovo na novo.

Tam, kjer so Indijci, Pakistanci, Filipinci bi morali redno biti kontrole in strog nadzor o pogojih dela.

Kajpak, se raje vozijo naokoli in globijo  dedke, ki barvajo ograje.

Kaj so človeški pogoji?

Ljudje širom sveta živijo v zelo različnih pogojih.  Pa še to vsak drugače.

Ko sem sam šel študirati, sem prvo leto s cimrom, mestnim smetarjem!, bival v 6m2 sobici brez gretja.  Ko sem diplomiral, sem se za razliko od razvajenih riti vrstnikov katerih večina je mimogrede potrebovala še vsaj kakšno leto dlje, ponovno preselil v skromno sobico, kjer sem imel novega cimra.  Do službe pa sem celo pozimi kolesaril več kot 5km v vsako smer.  In to kljub temu, da sem po dohodkih že takrat močno prekašal svoje šefe.  Med tem sem pa še magisterij delal.  Zaradi pripravljenosti malo potrpeti in trdo delati, sem v življenju tudi dosegel malo več od večine.

Preberite si malo kako so prva leta živeli in delali člani t.i. Paypal “mafije”, od Muska na dalje.  Vas kaj moti, da so to po vaše bili “nečloveški pogoji”?

Jebena komunajzerska indoktrinacija vam je tako skrajno oprala možgane, da razmišljate le še o entitlementih.  Pustite ljudem, da se sami odločijo kako skromno so pripravljeni vsaj nekaj časa živeti in kako trdo delati zavoljo doseganja zastavljenih ciljev.

Ravno zaradi komunajzerske miselnosti je danes širom zahoda tako skrajno težko preživeti z denarjem, ki v raznih državah tretjega sveta zadostuje za čisto lušno življenje.  Zaradi prepričanja ljudi, da so minimalno sprejemljivi “človeški pogoji” lastno x-sobno moderno stanovanje in bog si ga vedi kaj vse.  Tisti, ki si tega ne more ali noče privoščiti, pa skromnejše bivališče praktično ne more najti.  Bog ne daj, da bi še kdo odrasel imel cimra, itd.

Pustite ljudem, da se sami odločijo kako nizko so se pripravljeni spustiti ali kako dosti zastevajo.  Jebala vas vaša uravnilovka, regulacija vsakega pljunkaali dreka.

Pot Filipincev do Slovenijo jim plača država gostitelj. To so dejstva. Vprašajte Filipinose ki jih imate v službo.

1434 take šole pa tako neumen. Hja…

Eni ves je, če se ti sam odločiš za tako življenje…

Popolnoma drugo pa je, da, so ti ljudje sli v svet za boljšim življenjem, kot ga imajo doma in verjeli v svetlo prihodnost.

Pa, so jih pričakale podgane, smrdljivi jogiji, nagnetenih v sobici po deset, odtegovanje hrane in plačila ter odtegovanje plačila za opravljeno delo.

Ti pa, sebe not mešaš razvajena Bela rit, katera je bla v kamrici z enim cimrom.

In najbolj hecno je to da takoj kdaj izbiraš sadje v trgovino brez rokavice iz plastke za enkratno uporabo (zelo ekološko!) te opomni nekdo zakaj ‘onesnažuješ’ sadje!?

To da so ga na kmetijah pobirali afričani ki so si prav pred tem usrano rit v sadovnjaku izbrisali z listje in niso si pomili roke ni stvar debate!

Ali pa še bolj pomembno, to da sadje, zelenjava pride od daleč in je poškropljena z nevarne kemikalije jih sploh ne skrbi. V pogojih na barkah…če bi videli ne bi sploh jedli. Samo jabolko pri nami se poškropi vsaj 50.krat! In to je varno? Seveda da ni.

In imajo eni prav – boljše je uporabljati rokavice ker tikati kemijo ki je na sadje je zelo nevarno. Ampak čakaj mal, potem pa ni nevarno da bi ga pojedli!?

Eh, logika nekaterih preseže vse inteligentne ljudi.

Za Anonimno 6564

Misel dneva, 14.09.2025 ob 12:03

1434 take šole pa tako neumen. Hja…

Eni ves je, če se ti sam odločiš za tako življenje…

Popolnoma drugo pa je, da, so ti ljudje sli v svet za boljšim življenjem, kot ga imajo doma in verjeli v svetlo prihodnost.

Pa, so jih pričakale podgane, smrdljivi jogiji, nagnetenih v sobici po deset, odtegovanje hrane in plačila ter odtegovanje plačila za opravljeno delo.

Ti pa, sebe not mešaš razvajena Bela rit, katera je bla v kamrici z enim cimrom.

Za razliko od tvoje retardirane riti zadeve poznam iz vseh zornih kotov in mi ni treba prodajati indoktriniranih floskul.

Filipinci ali kdo že, ki so v Slovenijo ali kam že prišli delat, so to storili na lastno željo.  Tako kot to naredi Slovenec, ki se odloči odpraviti v svet.  Nihče jih ni prositi, da pridejo.  Sami so se morali prijaviti, biti izbrani, itd.

V bistvu je čas, da razvajene zahodne pizde, samozaverovane kaj vse vam za prazen nič na račun drugih “pripada”, dobite konkurenco ljudi, ki niso tako entitled.  Neskončno raje vidim, da me v restavraciji postreže prijazna uslužna filipinka kot prepotenten slovenec, ki se obnaša kot, da mu bo krona z glave padla, če me “mora” postreči.

Če kaj, bi iz vseh držav, ki uvažajo tuje začasne delavce, nagnal vse, ki imajo “attitude problem“.  Zgoraj opisano komunajzersko miselnost o tem kako izkoriščani so.  Poznam pićke iz ex-YU, ki so v parih letih dela za big 3 letalske družbe iz Bližnjega Vzhoda provarčevale za lastno stanovanje, na račun službe videle pol sveta, pri tem pa živele v lepih stanovanjih in 5* hotelih, pa se entitled butare domišljajo kako skrajno izkoriščane so, ker se do njih niso obnašali kot, da so kraljice.  Ta jebana komunajzerska miselnost o sužnjih, kaj vse vam “pripada”, itd.  S tem, da vam tako nikoli ni dosti.

Sicer pa vas bodo tako in tako kmalu roboti nadomestili.  Pa bosto potem videli kaj vam pripada in kaj je človeško, bla bla.

Jaz kot self-made milijonar sem se pripravljen spustiti niže kot razvajene entitled pićke, ki vam je že celo življenje vse odveč in le ponavljate kaj vse bi se vam moralo dati in zagotoviti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close