Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najem vozila za eno leto

Najem vozila za eno leto

Ne želim postati lastnica avta, saj se bojim, da bi se avta prehitro naveličala pa tudi dražje se mi zdi.
Zanima me ali obstaja kakšen način najem avta za eno leto ali pa manj? Mislim ali obstaja sploh takšen način? Da se plača pač neka mesečna najemnina in seveda verjetno še kakšna dajatev.
Hvala že vnaprej.

Avtorica bi verjetno postavila ceno najema ,najemodajalec se mora pa strinjati s tem.
Ta je pa dobra.
Pa sej si itak ženska ,bedasta vprašanja bedast odgovori.

Vzami avto na lizing, potem ga pa nehaj plačevat čez eno leto. Sicer ti bodo verjetno vzeli še kakšno zadevo poleg avta, ampak je način.

kakšen rang avtomobila vas zanima oziroma bi vam bil po godu.

Je možno najeti vse od malih avtomobilov do kombijev:
1. Raznorazni privatniki inavtohiše – poglej na avto.net, pri iskanju označi “najem”
2. Tudi rent-a-car podjetja imajo opcijo daljšega najema vozil.
3. Ravno zadnjič sem opazil, da ima tudi Kia Slovenija program najema vozil: Vaš link

Žal pa nobena izmed opcij ni ne vem kako ugodna.

2000€ letno pri kii. V 6 letih ga že odplačaš.
Opcija so lahko tudi kaka avant2go, kjer ga najameš, ko ga rabiš. Ampak za po mestu gre, za kam dlje odpade.

Najemi za daljši čas obstajajo. Vseeno se bolj splača nakup. Če pa denar ni problem potem pa kar.

Ne bluzi, nihče ne govori o 6 letih.

Ne bluzi, nihče ne govori o 6 letih.
[/quote]

Samo komentiram Kiino ponudbo.

Sorry, če probam pomagat. Ne bom več.

Glede na to, da so cene najema na avto.netu že od 7 evrov na dan naprej (pred korono so bile od najmanj 15, če ne 25 evrov dnevno naprej), bi se verjetno praktično skoraj vsi najemodajalci z veseljem zmenili za letni najem in pri tem dali znaten popust na dnevne cene. Pogajanje za ceno je tu skoraj obvezno.

Se desca tudi naveličaš prej kot v enem letu ?

Predlagam, da kontaktiraš različne ponudnike. Obstajajo tudi leasing najemi, kjer bi lahko dobila tudi kar v redu ponudbe.
Kolega je najel na eni spletni strani, se mi zdi, da je bila ta:Vaš link
Pa veliko sreče. Lp, N

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close