Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najem stanovanja lesce – radovljica

najem stanovanja lesce – radovljica

zdravo.
najamem garsonjero ali 1-sobno stanovanje v Lescah ali Radovljici. Če ga kdo trenutno oddaja ali pa da kdo koga pozna prosim, če tukaj pusti svoj kontakt. Hvala.

Če ti je v redu Bled, Alpski bloki, garsonjera, bo čez kakšen mesec na voljo, lp

sznbelca@gmail.com

v kranju bo čez kakih 14 dni na voljo 1,5 sobno

hvala ampak ne bled na kranj ne prideta v poštev 🙂

Ali lahko poveste več o sebi, za koliko časa stanovanje potrebujete in koliko ste max pripravljeni plačati za stanovanje?

stanovanje je za dva, vzela bi ga za začetek dobo enega leta plačala bi pa max do 250 €

Iššem majhno, ugodno stanovanje v Radovljici ali v njeni bližini. oz iščem sostanovalko/ sostanovalca za najem stanovanja.
hvala za pomoč =)

Zdravo, NUJNO in HITRO, potrebujem 2 ali več sobno stanovanje, najraje v Radovljici ali v Lescah. Drugi kraji trenutno ne pridejo v upoštev. Rabi se za max 1leto; da se lahko prijavi začasno prebivališče; do 350€ na mesec + stroški! NUJNO!

Hvala!

LP,

LM

prosim pomoč
zdravo sem dijakinja in iščem malo stanovanje do meseca septembra 2017 ali pa sobo z souporabo kopalnice. sem pridna in z mano nebi bilo težav. če kdo koga pozna ali če kdo potrebuje sostanovalko da se delijo stroški naj me kontaktira na št. 070-350-607 lp. klementina

Menjam enosobno kupljeno stanovanje za dvosobnega v Lescah, je popolnoma obnovljeno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close