Najem prikolice
9€ na dan najem prikolice? Mogoče prikolice za drva pa še to ne.[/quote]
9€ na dan se plača v c-če nisi v pavšalu.
Mi imamo v campu prikolico, če jo hočem komu oddati-pa naj bo zastojn ali mu nekaj računam-ta oseba bo mogla campu plačati 9€ na dan.(okoljska, dajatev, turist. taksa…..)Ker so v pavšalu lahko samo 4 osebe-(naša družina ) je za vsako dodatno potem taka cena.Tako, da jo mi ne oddajamo. Tudi, če bi računali 30€ na dan za 4 člansko družino-bi ta družina morala campu plačati še 4×9€ -36 na dan. In pride na dan vse skupaj-66€ .Kar je spet drago za najem prikolice.
Mi lani za najem prikolice na plačali lastniku 30€ na dan, v kampu pa samo takso.
Letos pa plačali enako 30€ na dan + letos plačali še kampu 200€ za 1 teden (taksa, prijavnina, nočitve 2 odrasli, 2 otroka).
Meni se 70€ zdi res preveč – za 1 teden boste plačali 490€ najem + še recimo če ste 4osebe 200 € kampu. Za ta denar dobite pa tudi že apartma.
Ne razumem zakaj ste plačali še kampu 200 evrov? Turistična taksa je bila za 4 osebe na Hrvaškem približno 200 kun za 8 dni kar je velika razlika od 200 evrov.
Glede tega najema za 70 evrov dnevno pa je vredno tega denarja, če gre res za novo zelo dobro opremljeno prikolico s prekrasnim razgledom in bližino plaže ter urejenimi sanitarijami v bližini. Jasno v senci borovcev ali česa podobnega. Pa seveda vsa kamping oprema mora biti na razpolago. Da ne boste mislili, da nakladam sem videla tudi take fancy prikolice z razkošnimi baldahini na idealnih parcelah in mogoče je kaj podobnega res vredno tega denarja.
Jaz za 200 m oddaljen apartma od morja ne dam nič, ne pa 50 €. Hvala lepa, da po vročini še korakam z vso opremo in cekri na plažo.
[/quote]
eni ste pač po naravi leni, kaj naj rečem.
jaz sem vzela to namesto rekreacije, za tvojo informacijo, tistih dvesto metrov je bilo strmina, da te še bolj šokiram. ampak če doma hodim štirikrat na teden v hrib mi prav paše, da grem tudi na morju trikrat na dan malo v strmino.
Ja, plačali smo 200€, ker so v kampu tako zahtevali. Ker so po novem v večini kampov na pavšalu lahko 4 ali 5 oseb, ampak točno opredeljene z imenom in priimkom. Ker to nismo bili mi, smo plačali še campu nočitve,takso.. Če nas bi dal pa lastnik v stalni pavšal je pa cena 60 € za otroke, 80€ za odrasle, kar nas bi prišlo še dražje za 1 teden.
Forum je zaprt za komentiranje.