NAJEM PRIKOLICE, KMEČKI TURIZEM
Pozdravljeni!
Zanima me, če kdo oddaja opremljeno prikolico na morju. Smo 3 članska družina -midva z možem in 5 letni sin. Želeli bi si kam, kjer je peščena plaža in prikolica v senci. Po možnosti Krk (Baška), Pag… Termin bi bil v drugi polovici avgusta.
Imam pa še eno vprašanje. Del počitnic smo si zaželeli preživeti tudi na kakšni turistični kmetiji, kjer so krave, konji, prašički, muce, kokoške… Da bi naš mali prišel v stik z živalmi (žal še ni bil v hlevu, kajti živimo v Ljubljani).
Ponudba turističnih kmetij je ogromna, zanima pa me, če ima kdo od vas kakšne izkušnje, da mi lahko svetuje.
Lepo se imejte in hvala za kakšen nasvet!
Spoštovana Branka!
Sama vam lahko svetujem le okoli tusrističnih kmetij, saj dostikrat prenočujem pri njih. Teh je po Sloveniji ogromno, odvisno pač, v kateri konec grete. Sama kolesarim in grem letos na Prekmursko-Pomurski konec. Našla sem že nekaj naslovov. Meni se počitnikovanje na teh kmetijah zdi veliko bolj ljubo kot v hotelih, hkrati pa je ceneje inbolj domače in manj trdo kot v kampih. Za vašega malčka pa bo to doživetje in pol, zato kar na pot!
Skratka, najlažje bo, da si ogledate ponudbo vseh kmetij kar na straneh:
http://www.slovenia-tourism.si/touristfarms/sindex.htm
Lep pozdrav,
Kaja
Spoštovana Branka!
Sama vam lahko svetujem le okoli turističnih kmetij, saj dostikrat prenočujem pri njih. Teh je po Sloveniji ogromno, odvisno pač, v kateri konec grete. Sama kolesarim in grem letos na Prekmursko-Pomurski konec. Našla sem že nekaj naslovov. Meni se počitnikovanje na teh kmetijah zdi veliko bolj ljubo kot v hotelih, hkrati pa je ceneje inbolj domače in manj trdo kot v kampih. Za vašega malčka pa bo to doživetje in pol, zato kar na pot!
Skratka, najlažje bo, da si ogledate ponudbo vseh kmetij kar na straneh:
http://www.slovenia-tourism.si/touristfarms/sindex.htm
Lep pozdrav,
Kaja
Evo, lahko ti posreduje izkušnjo iz prve roke. Mi smo vrsto let dopustovali na kmetiji Špeh oz na Zgornjem Jezerniku nad Lučami. Hrana je prava odlična kmečka. Na kmetiji imajo radi otroke, za videti pa so krave, prašiči, kure, muce, v bližnjem ribniku pa tudi krapi. Moji otroci so bili čisto navdušeni in so molžo tudi eno uro opazovali. Pa tudi kmetija je locirana na koncu vasi in tako ni problem glede prometa!
Lepo se imejte
Forum je zaprt za komentiranje.