Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice najem avtomobila Sardinija

najem avtomobila Sardinija

Junija se odpravljam na Sardinijo.Na letališču v Olbiji bi rental avto, pa me zanimajo določene stvari.
Je potrebna rezervacija vozila vnaprej in ali je cena najema kaj drugačna od tiste, ko plačam in prevzamem na mestu samem.
V osnovni ceni je ponavadi tudi samo osnovno zavarovanje za primer nesreče ali kraje.Možna so tudi doplačila,ki pa vsaj kot sem razumel, tudi ne krijejo vsega.Povejte mi prosim (iz lastnih izkušenj)kako je s tem,kaj pravzaprav taka osnovna cena vključuje.
Avto bi imel parkiran na ulici pred apartmajem, pa me nekoliko skrbi.

Lep pozdrav vsem za odgovore
Miha

sama najem avta vedno uredim vnaprej, ker preko i-neta običajno izbrskam ugodnejšega ponudnika kot pa če se na letališču napotiš do prvega okenca. običajno je tudi tako, da če ni na razploago želenega modela, ki sem ga rezervirala od doma, dobim večje vozilo za isto ceno. če urejaš šele na letališču te pač samo seznanijo, da tega ni in da lahko dobiš dražjega.

Kar se tiče zavarovanj sem včasih vedno zavarovala na najvišjo vsoto, kjer pa še vedno obstaja odbitna franšiza. Koliko je odvisno od vsake agencije, zato se dobro pozanimaj. No in ko so mi v Franciji vlomili v avto (ki je bil zavarovan tudi proti kraji) so na Herzu ugotovili, da bi škodo (ključavnica in poškodovana vrata) zavarovalnica krila le, če bi lahko navedli tudi ime storilca. Smo se kar precej (celo leto) prerekali in dokazovali kdo ima bolj prav. Tako sedaj vzamem osnovni CDW in upam na najboljše.

Najlepša hvala za odgovor.
Če mi lahko še kdo kaj svetuje,prosim…

LP
Miha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close