Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek NAJEM 2,5 S STAN. V LJ

NAJEM 2,5 S STAN. V LJ

Naša družina se stiska v majhnem 1S stanovanju in bi se radi preselili na Vič. Pozna kdo koga, ki bi oddajal 2.5 sobno stanovanje za daljše obdobje? Prilagam kar oglas, ki sem ga dala na nepremičninske agencije.

Mlada urejena SLO 3 članska čista DRUŽINA najame za DALJŠE OBDOBJE stanovanje v bloku. Zanima nas neposredna bližina Interspara na VIČu. Lahko tudi bližina Viške ceste. Najemnino in stroške za stanovanje plačujemo redno in sproti. Po možnosti mirna lokacija. Vselili bi se avgusta.

CK, KTV, parkirišče, balkon, oprema, za daljše obdobje

Natalija 041 271 761

Natalija, zakaj raje ne vzamete kredita in kupite stanovanje, vsaj veš da bo nekoč vaša last.Tole z najemnino pa plačuješ nekaj kar nebo nikoli vaše…?

Lp, Uroš

Zato ker ga ne moremo, še nisva redno zaposlena. Zaenkrat delava še preko študentskega servisa.

Oh, saj bi, z veseljem. Če bi le šlo…

Ja seveda potem je res nemogoče….

Uroš

a to ti predlagaš, hkrat pa boš nekoga obral za najemnino..:)

Ah Electra ne vem zakaj si takega mnenja, sem te pa že zaslediu na večih forumih, in morm priznt da si zelo neprijazna.
Namen tega je bilo samo podati predlog kako dolgoročno prideš do stanovanja….., če bi imeu v mislih to kar ti misliš, ji sigurno tega nebi omenjal, kaj meniš ?
Oprosti če si napak razumela..
Lp, Uroš

ne vem kje si me zasledil…, ker se s tem nickom pojavljam zelo kratek čas in to le na enem forumu in še to zeeelo redko, pa še to sem prijazna.

Ah to ti pa zdej ne verjamem, morda je res da je kratek čas, lahko samo enkrat, pa ostaneš nekaj časa na forumu in je dovolj.

Uroš

Natalija, svetujem ti, da daš oglas v Salamonov oglasnik, na Bolho, nalepiš oglase po blokih na Viču (tudi sama živim v enem od njih in jih večkrat vidim), na oglasno desko v Intersparu, itd. agencija ti bo res prihranila nekaj energije in časa, ampak te bo “obrala” za enomesečno najemnino in glede na to, da ste mlada študentska družina, je to najbrž kar velik strošek…

Logično razmišljanje, ampak npr. z OD 150.000 ti nikakor ne uspe dobiti kredita toliko, kolikor ga potrebuješ. Ali pa obstajajo kakšne finte?

Sem seznanjena z stroški agencije in mam tudi našparan denar za to. Ni panike. Problem je ta, da marsikje nočejo druživ v svojih stanovanjih. Osebno bi veliko raje vzela prav družino, ki je proti študentom veliko bolj skrbna in čista.

kaj zdaj ne verjameš? prepričaj se, potem pa govori!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close