najdražji delovni zvezki
Moram se pohvaliti da spadam v krog dveh osnovnošolskih šol v Sloveniji kateri imata najdražje delovne zvezke..včeraj na pop tv poročilih zvedla..plačala sem jih za 6.razred kr 115 €..in to sam ker se neki tej učitelji izmišljajo..in na koncu šolskega leta bodo napol prazni..a se vam zdi to prav? meni ne
Kam ste pa vi hodili v šolo?
– ni velike začetnice na začetku stavka
– ni vejic
– v drugem odstavku, na koncu drugega stavka ni pike
😀
Šole kar pobirajo denar od ljudi in problem je, ker si marsikateri starš tega ne more privoščiti in zato je otrok prikrajšan. In problem je še, da je v šoli toliko snovi, da morajo starši delati z otroci doma, če hočejo, da bo otrok lepo zdelal razred.
kaj se skoz pritožuješ te je kdo silil da imaš družino al je bilo vse “po nesreči”
otrok je prikrajšan zato ker je starš nesposoben pa pika
ja halo nič novega z otrokom se je potrebno ukvarjat doma tudi[/quote]
Hahaha, kako vse narobe sklepaš. Jaz še nimam družine, delam pa v OŠ in vem kako je. Vem kakšna je razlika nekoč in danes. Vem kako se morajo starši več ukvarjati z otroci, kot so se morali moji z menoj. Vem več kot ti, žal. 😛
nimaš ti pojma s tem ko se hvališ da delaš na oš samo kažeš svojo nerazgledanost
ja si pač bila zapostavljena od svojih kaj zdaj jokcaš
sicer pa je neumno primerjat preteklost – sedanjost (huh kaj vse se je spremenilo)[/quote]
Dajte no, saj se vam bodo vsi smejali, bolje da ne pišete neumnosti. Žalite ljudi, sami ste pa na slabšem kakor jaz. Zakaj bi se jaz jokala? Vi sploh ne razumete, kaj sem jaz napisala.
Točno zaradi vseh sprememb, ki so se zgodile, so se spremenila tudi učna gradiva in zahtevnost v OŠ. Danes se od učencev zahteva veliko več, kot se je včasih, vendar 10letni otrok ni bistveno drugačen kot 10letni otrok 10 let nazaj. Edina stvar je ta, da imajo doma več tehnologije in internet, ki marsikaj omogoča.
Se ne hvalim, imam samo več izkušenj od vas. Vi bi pa lahko nehali pisat neumnosti, ker vaši stavki dokazujejo, da samo pišete nekaj, kar se vam zdi, ne pa nekaj, kar je dokazano.
Kakšne izkušnje le – saj v šoli nič ne naučite saj ste sami šli skozi neumen šolski sistem.
ta tvoja teorija o preteklosti žal ne drži – mi gremo naprej ti pa bodi 10-20 let zadaj pa dokazuj kaj te je volja.
A ne drži to – da če od otroka zahtevaš več dobiš več in tako lahko določiš mejo intelegentne sposobnosti otroka.
Po tem kar ti pišeš bi morali potem vsi otroci bit gradbeni delavci saj nebi nič zahtevali v OŠ
Forum je zaprt za komentiranje.