Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najcenejsi tattoo studio v LJ?

Najcenejsi tattoo studio v LJ?

Hejla.

Mene pa zanima, ce bi mi lahko kdo pomagal z naslednjim vprasanjem – kateri tattoo studio v Ljubljani je taksen, da mi za majhen tattoo na notranji strani zapestja ne bi zaracunal vec kot 40 eur? Pa da bi bila stvar seveda dokaj kvalitetna.

Vesela bi bila vsakrsne pomoci, se pa zavedam, da sem morda prevec optimisticna. :/

Samo da ne bo potem takole:
https://www.youtube.com/watch?v=4o97YQRO_Mk

🙂

Upam, da si res optimistična in ne tudi neumna, da bi se šla takole igrat :/

Jaz ti za en kofe z alkoholcem metuljčka narišem, če hočeš. 😉

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Vem, da je tatu vecen, enega celo imam. Ampak ker sem studentka, si nekega hudo dragega tetovatorja pac ne morem privosciti. Bi pa vseeno rada vedela, ce je kdo, ki racuna ‘normalno’. 🙂

za nizko ceno ne pričakuj kvalitete.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

…. zmedena……. kaj pa je zate “normalna cena” ?
Ze sami stroski materiala(kateri je za enkratno uporabo ) plus dezinfekcija in in in se giba okoli 18 € . skiciranje in izdelava tatooja tudi ni koncano v 5 min….Torej ce ti ga kdo naredi za 40 je popoln amater kateri isce modela da se lahko na njih uci. Ali pa uporablja materiale in barve katere nikakor niso dovoljene.

Kaj pa najboljši tatoo studio v Sloveniji, kateri bi bil?

To je pa zelo odvisno od tega, kaj si želiš vtetovirat.
Kot bi vprašala, kdo je naj kuhar v Slo, pa ti grem predlagat nekoga, ki izvrstno pripravlja krvavice, ti pa si veganka 😉

Raje počakaj kak mesec ali dva, da privarčuješ in daj raje več na kvaliteto, kot pa da boš imela tatujčka za 20€.

Kot bi vprašala, kdo je naj kuhar v Slo, pa ti grem predlagat nekoga, ki izvrstno pripravlja krvavice, ti pa si veganka ;)[/quote]
Gre za par zelo majhnih in nekompleksnih stvari in en napis.

Kot bi vprašala, kdo je naj kuhar v Slo, pa ti grem predlagat nekoga, ki izvrstno pripravlja krvavice, ti pa si veganka ;)[/quote]
Gre za par zelo majhnih in nekompleksnih stvari in en napis.[/quote]
Moj prijatelj naredi zelo dobro in ugodno.

Moj prijatelj naredi zelo dobro in ugodno.

Moj prijatelj naredi zelo dobro in ugodno.[/quote]
Ima studio? Morda spletno stran?
Hvala.

Moj prijatelj naredi zelo dobro in ugodno.[/quote]
Ima studio? Morda spletno stran?
Hvala.[/quote]
Ima studio, za več info mi piši na zs.

Tudi mene zanima kakšen cenejši tetovator.
Zanima me tudi ali je črnobela tetovaža očitno cenejša od barvne? in pa ali se pri porodu kaj deformira tatu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close