najcenejši ponudnik tv programov
Kako najceneje do tv programov, brez interneta in telefona, je kdo našel dobrega ponudnika na celjskem?
dosedaj sem imela elektro turnšek za 14,5 evra na mesec, odkar ga je kupil telemach, so podražili na 16 evrov, zdaj pa so ponudili, da je najceneši njihov paket za 19 evrov. Nič veselja nimam plačati več za isto izbiro programov. Takole nas odirajo ponudniki.
Če je kdo našel kakšno poceni možnost, ga prosim, da napiše.
18,5€ je začetna digitalna shema (103 programi, http://info.telemach.si/pdf/shema_digitalna_celje.pdf) , analogno so res podražili, smo bili mi na istem in ravno ta teden smo naredili preklop na digitalno …
saj razmišljam, da bi sploh odjavila tv, potem pa vseeno iščem eno poceni možnost
katere programe pa dobiš s sobno anteno?
sem malo guglala in kot kaže je telemach (digitalni isgnal) z 18,5 evra še med najbolj ugodnimi, amis je 19 evrov za nekoliko manj programov (preko modema) in total tv 17 evrov z manj programi, pa preko satelita (vendar tu plačaš opremo 80 evrov, pa imaš potem tri mesece skoraj zastonj
t-2 najcenejši je dvojček telefon in tv, ki stane 22 evrov s tem, da je eno leto popust na 13,19, evra
siol pa najdražji, tv in tel 21,20
ali obstaja še kak ponudnik
Če že imaš računalnik s priklopom na internet in TV (ki ju lahko povežeš s HDMI kablom), potem je najcenejša varianta namestitev programa KODI in nekaj IPTV streaming dodatkov (oboje brezplačno). Z njimi lahko gledaš ogromno programov zastonj, preko običajne internetne povezave. Med njimi je kakih 20 slovenskih (med njimi vsi glavni), kakih 100 ex-jugoslovanskih in več sto iz raznih drugih držav sveta. Če je TV dovolj nov, lahko tak “programski” TV sprejemnik krmiliš kar z daljincem od TV, če pa ne, pa z androidnim pametnim telefonom in brezplačno aplikacijo KORE.
Res pa je, da ti mora nekdo vse to inštalirati – kar je par ur dela.
Če že imaš računalnik s priklopom na internet in TV (ki ju lahko povežeš s HDMI kablom), potem je najcenejša varianta namestitev programa KODI in nekaj IPTV streaming dodatkov (oboje brezplačno). Z njimi lahko gledaš ogromno programov zastonj, preko običajne internetne povezave. Med njimi je kakih 20 slovenskih (med njimi vsi glavni), kakih 100 ex-jugoslovanskih in več sto iz raznih drugih držav sveta. Če je TV dovolj nov, lahko tak “programski” TV sprejemnik krmiliš kar z daljincem od TV, če pa ne, pa z androidnim pametnim telefonom in brezplačno aplikacijo KORE.
Res pa je, da ti mora nekdo vse to inštalirati – kar je par ur dela.[/quote]
1. še vedno moraš plačevat internet
2. slika je sigurno slabša kvaliteta…bi rekel da kar konkretno slabša
3. z TV daljincem šaltat programe je ena velika neumnost…sploh nimaš pregleda nad ostalimi programi
4. kolk denarja vse skup stane tvoje sranje? z delom vred? imaš garancijo? in kaj potem če ti crkne ko poteče garancija? najebeš…
Dejansko se spravite zajebavat z nekimi forami, samo da kao prišparate tistih usranih 10 € na mesec kolikor stane osnovna TV shema..
Imam ,navadno sobno anteno cobra, mislim,da je bla cena okoli 20 evrov.
Lovi mi vse slovenske, hrvaško novo tv, pa prvi in drugi hrvaški program.
Prej sem imela siol box ,mi je ob vsakem grmenju skurilo rutar, plačat si ga moral sam.
Z internetom in tv je bla cena čez 80 evrov. Zdaj ,mi je pa čiz vseeno,če ne bom vidla popa, bomgledala pa hrvate.
Forum je zaprt za komentiranje.