Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Najceneje do avio karte za Chicago

Najceneje do avio karte za Chicago

Zanima me, če kdo ve za kakšno ugodno varianto ali kakšno agencijo kjer se da dobiti poceni letalsko karto za Chicago.
Hvala že v naprej

Če si še študent, poglej na http://www.sta-lj.com, tam maš iz Londona v Chicago z Delta Airlines za samo 65.000. Do Londona pa z Ryan-om. Lp

Jst ti pa ravno STA nebi priporočal.
Te cene so samo privlačna vaba, realno pa so iste kot drugod saj dobijo vezo preko istega programa za iskanje linij kot druge agencije.
Poleg tega je “problem” STA da to ni njihova primarna dejavnost in imajo prodajo kart za postransko dejavnost in se kaj posebej ne potrudijo. Vsaj tako je bilo pri meni.
Po telefonu sem jim na njihov predlov pustil mail, da mi bodo sporočili ponudbo. Ker ni bilo nobenega odgovora, sem se osebno oglasil. Najprej je uradnica 20 min iskala zvezo, pol predlagala da jim pustim mail in stvar se je tu končala. Spet nobenega odgovora…
Nato so mi na Aviatic v 5 min uredili, za moje pojme in glede na zahtevnost vezanih letov (Ljubljana – Seattle) dokaj ugodno karto.
Je pa res da se ta agencija ukvarja samo z letalskimi kartami zato se za svoj posel pač potrudijo.
Podobno slabo iskušnjo s STA ima moja kolegica, ki je v Londonu čakala 11 ur…

Lp Andrej

Živjo obrnil sem se na tale Aviatic preko e-maila vendar v desetih dneh nisem dobil odgovora, sedaj sem povprašal pri Iliriki pa me zanima, če ima kdo kakršne koli izkušnje z omenjeno agencijo. Priporočam pa se tudi za kakšne druge agencije. Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close