Najboljši prijatelj mi postaja všeč
Enega fanta poznam že 7let, zadnja tri leta pa sva zelo dobra prijatelja. Nikoli pa si nisem predstavljala,da bi bila lahko kaj več kot prijatelja, čeprav sem včasih imela občutek,da sem mu všeč. A on meni ni(bil).
Zadnje čase pa vse bolj razmišljam, da bi bila midva krasen par. Poznam ga do potankosti, nobena stvar me ne moti pri njem…
Kje je problem? To mi govori razum, zaljubljena pa nisem (še). Je možno,da se ljubezen pojavi kasneje? Strast pa tako ali tako slej kot prej mine, enkratno prijateljstvo pa je čudovita podlaga. Samo kaj, če se bo potem tudi prijateljstvo končalo?
Kaj si vi mislite o tem? Se “splača” spuščati v kaj več?
Oba sva stara 22.
Hvala za mnenja!
Pri 22 imaš že misel, da strast tako in tako mine. To je pa žalostno. nikoli ne bi zamenjala tistih prvih mesecev, ko sem slišala travo rasti tako sem bila zaljubljneja. Pa ko je vse po luft letelo, ko sva se odpravljala v spalnico. Aleluje!!!!!!
V življenju pride toliko presenečenj, ki morda niso tako zelo prijetna in ko pogledaš čez mizo in vidiš nekoga ob katerem še vedno ne moreš verjeti da ga imaš, je vse skupaj lažje.
Mojega moža sem ljubila kot 18 letnica in deset let kasneje sem če vedno zaljubljena van. Vedno mi pravi, da dalj časa sva skupaj boljše je.
Ajsa, ne se odreči temu, kljub temu da je sedaj tvoj prijatlej najbližje in pomeni najmanj truda zato,da ne bi bila več sama. Nisem zagovornik samo ljubezni na prvi pogled, samo mora BITI!!!!!
Da bi razvila kasneje, jaz ne bi tvegala tega, morda nikoli ne pride,
M
No,to je res fajn da je vsaj na začetku strast. Sem pa tud že hodila s tipom, ko sm kkšen mesec kr tko mal bla z njim (ker sva pač 1x srala v diskaču),pol sm se pa noro zaljubila. V ljubezen na prvi pogled ne verjamem!
Pa lahk si z nekom res tud 10let le prijatelj, pol pa začutiš kej več… Tko da-pustila bom času čas!
Poletja so bolj plodna:))
Forum je zaprt za komentiranje.